не гасне
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
не гасне
здравейте отново когат кася колата нещо не гасне веднага ама след 1,2.3 секунди на какво се далжи тая работа някой ако знае нека пише голф 3 абу е колата 1.6 моно 94г. благодатря предварително
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Re: не гасне
лош бензин е единия вариант
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
едно време на москвичите като им сложат и по малко керосин и след като изкараш ключа от стартера още малко работи.Помисли си кво си слагал в бензина и колко.Най-добре си напълни резервоара с обикновен 95.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Ако скоро си зареждал гориво,наистина то е най-вероятната причина!По Делкото нещо пипал ли си(по-голямо предварение)?
Извинявам се предварително за спама
, до преди 2 години карах Симсон , бях му сложил бензин Супер 100 и добавки Хелиос , и ако някой беше ми разказал това което ми се случи на мен нямаше да му повярвам , но ми се случи и го видях и преживях , моторетката не гаснеше и не само ,че не гаснеше , а и сама си поддържаше високи обороти ( може би дори максималните за двигателчето ), и то не 1-2-3 секунди , изкарах лулата от свеща дори и пак не гаснеше , и накрая извадих и свеща и тогава вече нямаше как да не огасне
, не се бях сетил да го изгася на скорост
, отново се извинявам за спама ... 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Нагар ако има много в горивната камера и по буталото той тлее и прави подобни бели..
- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
ама това лошоли е
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Не просто лошо, а МНОГО лошо
Това е детонационно горене, предизвикано от самовъзпламеняване на горивната смес в следствие прегряване на горивната камера.
Сменяй горивото и бегом на проверка на ъгъла на запалване, ама преди това... я виж имаш ли масло и антифриз?

Това е детонационно горене, предизвикано от самовъзпламеняване на горивната смес в следствие прегряване на горивната камера.
Сменяй горивото и бегом на проверка на ъгъла на запалване, ама преди това... я виж имаш ли масло и антифриз?

- naskoextreme
- Автомобил:
- Двигател:
не губи нито масло нито антифриз правихами и на скоро ремонт и на галавата и там гарнитури и незнам още какво към 300лева ми излена даже в четвърти цилиндър вода сам имал ми казаха и ми смениха и клапаните и незнам още какво беше.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
направи си свястна центровка и вс. ще е 6
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”