Aкумулатор помощ
Aкумулатор помощ
Първо да кажа 4е сам абсолютен на4инаещ.4 дни не бях карала колата голф 3 ; 1,8; 90кс и в4ера не ми ба4ка6е алармата изоб6то ни6то дори като ре6их да запаляникакви светлини нито ни6то.ре6их 4е е от акумулатора за6тото зимата ни праве6е проблеми.Дадоха ми мултицет и след като го замерих ми показва6е 3,8 v което озна4ава 4е е свар6ил и сега вапроса ми е от каде да купя акумулатор и след като го заредя този 6те мога ли поне до сервиз да има 6тото колеги ми казаха 4е може да не ме закара дори до сервиз. след като цяла нощ го зреждахакумулатора сутринта го изклу4их и ми казаха дове4ера пак да го замеря ако е паднал зна4и савсем не мога да раз4итам на него.много благодаря за всякакви савети
малко пове4е инфо
благодаря мнгоо за бързата реакция.Търсих из форума за акумулатори и повярвайте ми ако бях намерила отговор няма6е да ви занимавам.гивея в Сердика иискам да знам в този район някои оторизиран сервиз за акумулатори Монбат 55Ач.И изоб6то 55 Ач дали са ми достатъ4ни. Благодяра ви .
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
много добър магазин и сервиз има на ул.Захари Круша.
срещу ВМА тел.952 39 36
ето това е една от темите
срещу ВМА тел.952 39 36
ето това е една от темите
- spa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: малко пове4е инфо
6a6ka написа:благодаря мнгоо за бързата реакция.Търсих из форума за акумулатори и повярвайте ми ако бях намерила отговор няма6е да ви занимавам.гивея в Сердика иискам да знам в този район някои оторизиран сервиз за акумулатори Монбат 55Ач.И изоб6то 55 Ач дали са ми достатъ4ни. Благодяра ви .
Ако не се лъжа някъде 60Ah трябва да е. При мен е толкоз. Вземи си с по-голям пусков ток разликата е 5лв. Аз като си взимах преди няколко месеца ми препорачаха ИСКРА защото нещо МОНБАТ били свалили качеството. А що се отнася до търсенето явно не си търсила както трябва

Супер сте
Много много мерси за вси4ко. Мисля в сабота да ида да си купя нов акумулатор но понеже раз4итам на съвети от приятели и роднини и ме посъветваха да търся официлани магазини и сервизи на монбат а то има само два официални там ти правили проверка и били много квалифицирани имали необходимата апаратура ина4е този които ми го препора4вате на Захари кру6а ми е супер удобен. А гаджето се вра6та в сряда и вси4ко трябва да е тип топ да няма изданки да не ми трие после сол на главата искам вси4ко да е както трябва. 6те ви кажа какви сам ги свар6ила. Мнеого благодаря пак
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да ме прощават от монбат, но също не съм доволен от акумулаторите им. есента купих един необслужваем с разни зелени и черни точки, които показват доколко е зареден ак-ра. е, цяла зима не видях зелена точка и стартера едвам зацепваше. чак сега като се постопли малко взе да се показва зелена точка (т.е. напълно зареден ак-р) и то след 1-2 часа каране на колата. все пак динамото ми зарежда на минимума 13,8 волта, но пък и не е без хич.
така че те съветвам да търсиш обикновен "обслужваем" акумулатор с малко по-висок стартов ток. ако все пак се спреш на необслужваем, то той трябва да отговаря на стандарта за съответния двигател, защото необслужваемите акумулатори се разреждали, ако са с по-голям капацитет от необходимия - просто динамото не може да ги зарежда. така каза магазинера.
така че те съветвам да търсиш обикновен "обслужваем" акумулатор с малко по-висок стартов ток. ако все пак се спреш на необслужваем, то той трябва да отговаря на стандарта за съответния двигател, защото необслужваемите акумулатори се разреждали, ако са с по-голям капацитет от необходимия - просто динамото не може да ги зарежда. така каза магазинера.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
emils написа:...цяла зима не видях зелена точка и стартера едвам зацепваше. чак сега като се постопли малко взе да се показва зелена точка (т.е. напълно зареден ак-р) и то след 1-2 часа каране на колата. все пак динамото ми зарежда на минимума 13,8 волта, но пък и не е без хич.
13.8 са малко за студовете... Нормално е да не си видял зелена точка... Виж си кабелята... И при мен беше така преди...
о6те малко да ви потормозя
та зна4и казаха ми 4е ако ида в тези два оторизирани сервиза на монбат в София в Люлин и Младост там щели да ми измерят консумацията и дали ми работел алтернатора и саответно да ми предложат акумулатор.та въпроса ми е дали го правят в този сервиза на Захари Круша.
е сега Монбат или Искра
е сега направо не знам какъв акумулатор Монбат или Искра?? И къде мога да намеря Искар в София.4увам все пове4е мнения за Искра и то все положителни и сам многооо обаркана
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”