Имам проблем с колата и бих желал да чуя мнения преди да я вкарам в бокса...знам че такива проблеми които се появяват и изчезват излизат най - дебело....
Та случая е следния:
Колата е Голф 3 1,6 74кВт 96г. - всичко е нормално като си карам докато не направя около 30 мин.каране в условия София-градско час пик.Тогава се появява това придърпване между 1600 - 2200 оборота(приблизително),като ги надвиши се оправя.Забелязах още че се появява като се позаседя повечко в някоя колона.Също така оборотите когато съм спрял започват да блуждаят м/у 800 - 1000 , това е един от симптомите че като тръгна ще придърпа.Другото което ми направи впечатление е че ако спра за около 10 - 15 мин(след като вече е почнала да придърпва)след това като тръгна проблема го няма а двигателя не е истинал(90 градуса си показва).Не съм ходил на диагностика засега,защото в деня в който си поръчах ВАГ кабела установих проблема.Мислех си че може да от катализатора все пак е 14 годишен - отрязах го, мисля че има някакво подобрение спрямо проблема но може и така да ми се струва.Спрямо ускорение нямаше никакъв ефект махането на катализатора - със сигурност