Проблем с вратите на Г4
- van4o_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с вратите на Г4
Значи проблема ми е следния, като я купих още забелязах че пасажерската врата не ми свети плафончето, четох тук теми и това най вече е свързано с тези прословути микроключенца, но доколкото разбрах ако е така на едната и на другата няма да има а на шофьорскат врата си работеше допреди 1 седмица. Проблема ми е следния като отключа колата ми е с оригиналната аларма със сгъваемия ключ и вратата неотчита че е отворена и след 30сек. се заключва и вече 2пъти я изтървам и си заключвам ключа вътре и гоелеми перипетий става докато се сдобия с резервния ключ. Мислих си дали не е проблем в някой бушон, но не съм ги гледал дали има изгорял или проблема е в тия ключета.
И ако е в тях, някой да ме носочи къде да ги сменя (някой съгражданин ако е сменял в Пловдив) че много ме дразни тая работа а и вече ядове зе да ми създава с тва търсене на резервния ключ.

- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с вратите на Г4
колега и аз имах проблем с тия микроклучета преди известно време, има в Пловдив един майстор ги оправя, мисля че около 40-50лв струваше услугата,намира се в Кючюк париш доста е известен из града с ремонта на ел.стакла и люкове.Ако се интересуваш мога да ти напиша номера му,но в момента визитката не е в мен.Ако не ти се дават толкова пари ще ти измисли и друг вариант с ваншно бутонче,то мисля беше 10-15лв всичко с труда.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
Колега това са координатите; инж.Константин Йорданов GSM 0898736029. Сервиза се намира борса"Лъч" ул.Акад.п.Динеков N14 бившият завод Балкан. Чожека работи савестно но ще трябва да се разбереш с него кога да отидеш. Мисля че сутрин отваряше в 8;30 но най-добре звани му и се разберете.Що се отнася до това колко време ще му отнеме зависи от това кой вариант искаш, по евтиния става барзо може би за половин един час е готово, но ако искаш да ти оправя микретата в клучалката мисля, че ще трябва да се лишиш един ден от услугите на автомобила си.Ще се радвам ако сам бил полезен и си решиш проблема.Дано да си разбрал каде се намира сервиза,ако не си дай някакъв номер и ще ти звана да ти обясня точно как да стигнеш до там
- zelkata_ok1_
- Автомобил:
- Двигател:
аз си го смених сам за 2 часа и си направих профилактика на механизма на прозореца.днес ще правя същото на дясната врата
ще щракна няколко снимки 

- van4o_1.9TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на колегата за кординатите, ще го потърся тия дни човека да видим кво ще каже. А до другия колега, ще е хубаво да постнеш няколко снимки защото мисля че няма да са полезни само на мен а и на много други колеги, като се има предвид тоя масов проблем при Г4. 

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Не знам за Пловдивки майстори, ама за единия от Троян съм сигурен, egoist_ok му е ник, много е добър на тези микрочипове 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”