Момчета трее да смена 2 предни стакла на 2 от голфовете ми,имам стъклата об аче са на колите,1 път реших да свалям 1 здраво ма се спука.Мисълта ми е трее да се среже уплатнението и после да сложа от на счупеното уплътнението ? това ли е най добрия вариант ? има ли некой който там срещу 1та почерпка от 10 лева да ми помогне ?
Става въпрос за София превоза е от мене

Смяна Предно Стъкло голф 2
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Смяна Предно Стъкло голф 2
Колега,отиди в КОбра и ги питай за 10 лева... 

- DaNicHeLi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU 1999
И аз искам да знам как става,благодаря 

С 2 отвертки и доста внимаване става. леко,леко и се маха уплътнението - новто с въженце,леко сапунисано или с веро напоено и уплътнението намокрено. за нула време става работата и си по-богат с 20 кинта.
П.П. в най-лошия случай - по беден с 1-2 стъкла предни ако бързаш.
П.П. в най-лошия случай - по беден с 1-2 стъкла предни ако бързаш.

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам два голфа и искам да им разменя стъклата ама като помня колко зор видях едно време със стъклото на ладата и ме е страх да започна, така, че ще следя темата.
- RACER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
колега най-добрия вариант е,разбира се ако имаш здраво уплътнение,режеш с макет нож уплътнението отвън и вадиш внимателно без много натиск отвътре стъклото,правил съм го,ако някой даде по-добър съвет и аз ще следя темата
Така ето и развитието
Кобра:
30% от стойноста на стъклото вземат за монтаж и демонтаж с гаранция
Смяна без гаранция 15 лева
В край на сметка не ми се даваха 30 лева,за това с ножчето отрезах от здравия джам уплатнението и от счупеното си ползвах здравото.
Свалям старото стъкло, свалям и другото ,от счупеното слагам уплътнението на здравото взимате там некво въженце ли (в случаЯ го правих с с кабел по дебеличак)набутвате го в уплатненито като аз го напраих така че 2та края свършваха в долната част към чистачките.
Общо зето долната час си пасва без много мъка и затова там, и са го слагате то като е захапало почвате леко от 1та страна 1 се е подпрел отвънка на стъклото и вие дърпате бавно въжето,оня бавно си мести натиснатата част там и така действате в синхрон,където има нужда си помагате с пръс или нещо там отверка при завойчето,след като стигнете горе до огледалото почвате от другата страна същия начин, след като го сложите няма да се е напаснало перфектно за това с длан почуквате по ръба но леко и тактично ,за да не го спукате и като го почуквате отсекаде и то само си напасва и накрая всичко е ток и жица
Забелжка:
Шанса да счупите здравото стъкло ако не отрежете уплатнението е 90%(аз счупих едно чисто ново ;(
Кобра:
30% от стойноста на стъклото вземат за монтаж и демонтаж с гаранция
Смяна без гаранция 15 лева
В край на сметка не ми се даваха 30 лева,за това с ножчето отрезах от здравия джам уплатнението и от счупеното си ползвах здравото.
Свалям старото стъкло, свалям и другото ,от счупеното слагам уплътнението на здравото взимате там некво въженце ли (в случаЯ го правих с с кабел по дебеличак)набутвате го в уплатненито като аз го напраих така че 2та края свършваха в долната част към чистачките.
Общо зето долната час си пасва без много мъка и затова там, и са го слагате то като е захапало почвате леко от 1та страна 1 се е подпрел отвънка на стъклото и вие дърпате бавно въжето,оня бавно си мести натиснатата част там и така действате в синхрон,където има нужда си помагате с пръс или нещо там отверка при завойчето,след като стигнете горе до огледалото почвате от другата страна същия начин, след като го сложите няма да се е напаснало перфектно за това с длан почуквате по ръба но леко и тактично ,за да не го спукате и като го почуквате отсекаде и то само си напасва и накрая всичко е ток и жица
Забелжка:
Шанса да счупите здравото стъкло ако не отрежете уплатнението е 90%(аз счупих едно чисто ново ;(
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”