Големи ядове с централното на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Големи ядове с централното на Голф 3

Мнениеот aiptek » Сря 09 юни 2010 2:47

От както ми разбиха колата ,това са 3 месеца непрекъснато имам ядове с централното заключване на колата.
Първото което ми се случи е че като вкарам ключа в пасажерската врата и го завъря на двете посоки не ми сваля или вдига стъклата както е на шофьрската врата.Второто е че от същата страна мога да заключа цялата врата но не и да я отключа.
И трето което го заблязах тази вечер е че не мога да заключа колата от палчето докато съм вътре.Заключвам си само мойта врата а останалите остават отворени.
Колата е Голф 3 1997г.

Преди всички изброени неща си работеха отлично.
Помогнете ми да си реша проблема...може да не е кой знае колко важно това но на мен ми пречат и до много.Не обичам да има неоредици по колата.

Пробвах да извада буксата от устройството на централното (да го рестартирам един вид) след което не работеше нищо по колата ,което според мен трябва да е така.И след като го включих отново пак същото.

Възможно ли е да има някакъв проблем с тези кабели който се намират между вратата и купето на колата.
ИзображениеИзображение
Сори за лошото качество но това ми позволява ГСМ-а

Благодаря :)

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: Големи ядове с централното на Голф 3

Мнениеот bobocamaro » Сря 09 юни 2010 8:40

Привет колега,какъв ремонт проведе след разбиването на автомобила?Аз клоня към неизправни микро ключета в бравите,също и прекъснал кабел в маншона който си снимал.

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Сря 09 юни 2010 10:04

Ами а след разбиването бърниках по патрона и ги преправях зъпчетата,за да може да ми пасне моя ключ.Сигурно нещо не съм направил като хората и затова не мога да си вдигам прозореца.

За прекъснати кабели несъм проверил но ще го направя днес.И ако има ще ги оправя за да видя дали ще се оправи нещо.

А възможно ли е някоя от тези тръбичките на централммото да се е извадила или тогава пък няма да работи цялото централно?
И дали има някъде схема на това коя жичка за какво служи и къде и е мястото в този гумен канал на вратата

Потребителски аватар
aiptek
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aiptek » Сря 09 юни 2010 16:29

Айде хора помагайте

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4ooo » Сря 09 юни 2010 17:23

Колегата ти каза свали кората и огледаи буксите(клучетата)около клучалката от тях се командват прозорците.

Потребителски аватар
ivanbl
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivanbl » Сря 09 юни 2010 20:42

някоя забравена букса...
е то се остават някои букси невключени за да те накарат да повториш упражнението :-)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”