тампони заден мост голф 4
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
тампони заден мост голф 4
колеги искам да попитам нормално ли е,когато натисна единя тампон на задния мост с щанга да мърда 2-3 милиметра или не трябва изобщо да играе? Другия тампон играе по малко поне така ми се струва.Питам за да знам дали утре да отивам да ги сменям,4е много тропа отзад и незнам дали е от тях или от тампоните на амортисиора.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тампони заден мост голф 4
Колеги никой ли неиска да ми каже и да ми помогне да си реша проблема?
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега напражо заминавай на майстор,инак си ги смени сам.То реглаж на заден мост не се прави на 4-ката щото е цял.Ако нещо носи гуми,или тампони или крив мост.Та сменяй си ги сам,най-добре щото реглаж се непраси отзад....Слагаш нов и си ти!Пък има една тема,на момчето така му тропаше и се оказа от тампона м/у пружината и купето.Та първо си виж тампона на моста,ако имаш
значи не е от там,от другия ще да е!Том думчи яко така на кухо.... 

viewtopic.php?f=5&t=194284&hilit=%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D0%BD%D0%B8+%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD+%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82
Нема лошо че не си я потърсил тая тема.
И на мен ми тропаше нещо много сериозно отзад. Всичко здраво на пръв поглед, проверихме амортисиорите на стенд , и те здрави. Тампоните на пръв поглед беха ОК, само че при натискане с щанга поддаваха. След смяната нема да тропа така, но пак си остана каруца.
Нема лошо че не си я потърсил тая тема.
И на мен ми тропаше нещо много сериозно отзад. Всичко здраво на пръв поглед, проверихме амортисиорите на стенд , и те здрави. Тампоните на пръв поглед беха ОК, само че при натискане с щанга поддаваха. След смяната нема да тропа така, но пак си остана каруца.
- metinski
- Автомобил:
- Двигател:
колега тази тема е видях но мен ме интересуваше да ли е нормално да играе 2-3 милиметра,когато ги понатисна и да знам дали да ги сменям? То че ще си е каруца след това няма проблем стига да спре да ми тропа така
-
- Автомобил:
- Двигател:
При удар в дупка ако не ти канти на желязо не ги сменяй.Аз моите и двата ги смених сам но е голям зор.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”