От къде мога да намеря следното
От къде мога да намеря следното
Някой купувал ли е да ми каже от къде мога да си намеря чисто нови брави за вратите на Голф 2?
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Re: От къде мога да намеря следното
нови от магазина не изкарват много материала им е нмого чуплив. а оригинални от официален вносител не ми се мисли, щом комплект ключалки е на цена около 300лв. вариант е да си купиш втора употреба и да се прекодират(пренаредят) по твоя ключ. Ако дойдеш на място за 10 лв. на брой даже ще ти ги монтирам.
Не става дума за патрона,а за бравата на вратата,която закача вратата за купето-това което е отстрани на вратата. 

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
е те такъв дзвер не съм виждал никъде да се продава освен по моргите ама заедно с вратата.
На тях проблем им са пружинките дето местят кученцето което контрира палеца, ремонтирал съм с пружина от химикалка ,но след врене и тя изгнива.
На тях проблем им са пружинките дето местят кученцето което контрира палеца, ремонтирал съм с пружина от химикалка ,но след врене и тя изгнива.
-
- Автомобил:
- Двигател:
питаи колегата alpine той май на джетата беше слагал нови ето погледни и в темата viewtopic.php?f=53&t=65066
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
sa6i4 написа:Някой купувал ли е да ми каже от къде мога да си намеря чисто нови брави за вратите на Голф 2?
В Евро07 - 15лв са
За това става дума

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”