Момчета тука съм си разглобил главата от ПБ-то и мисля д аму сложа от ЕВ-то има ли некви разлики или целата разлика е самата инжекция ?
Колата ще се кара само на газ
Разлика между ПБ и ЕВ
Re: Разлика между ПБ и ЕВ
Някой може ли да ми даде спецификациите на вала на 3ковия 115 коня мотор 2Е
И има ли проблем примерно ако сложа вал от глава с механични повдигачи на такава с механични повдигачи ? и от 2е-то ще стане ли на пб-то и от ев-то на пб-то дали ще стане
И има ли проблем примерно ако сложа вал от глава с механични повдигачи на такава с механични повдигачи ? и от 2е-то ще стане ли на пб-то и от ев-то на пб-то дали ще стане
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Аз имам спецификации на доста VW/AUDI валове, но са долу в колата, ако се сетя - ще ги сканирам и кача.
Не може да слагаш хидравличен вал на механична глава и обратното (без преработка на главата) - лифтът е друг.
От стандартните хидравлични валове, 2Е е най-отворен - 216 градуса.
Не може да слагаш хидравличен вал на механична глава и обратното (без преработка на главата) - лифтът е друг.
От стандартните хидравлични валове, 2Е е най-отворен - 216 градуса.
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
luidio написа:Момчета тука съм си разглобил главата от ПБ-то и мисля д аму сложа от ЕВ-то има ли некви разлики или целата разлика е самата инжекция ?
Колата ще се кара само на газ
Така,доколкото съм разбрал има разлика в разпределителния вал,градусите,другото е в инжекцията както написа и ти и третото е в водата за колектора
Тука се вижда на самия колектор издаденото мевду 3 и 4 цилиндър,ако искаш щея снимам EV по отблизо,както и PB главата,имам и двата двигателя,значи на PB главата,няма изход за водата.Ако ще правиш като мен да махаш инжекцията и да слагаш карбуратор,ще трябва да преправиш и колектора 
не трябваше ми ма си свърших работа сложх на пб главата 2е вал но колите бачкат само на газ ен е да махам бензина
ма май с мех аничните повдигачи върви повече 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”