Изтича ми антифриза HELP!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Изтича ми антифриза HELP!

Мнениеот relaxxx » Чет 18 ное 2004 11:35

Ами значи като застудя и започна да ми тече охлаждащата течност от някъде. Водих я на майстори разбирачи да я гледат и никой нищо не вижда, викат ми от никъде не тече. и така 3 -ма различни човека.... Но на четвъртия опит успях! :wink: Значи тече някъде около водната помпа, но не е от нея. Някакви идеи от къде е, последния майстор не пожела да продължи по надълбоко щото било много работа, абе мързеше го! И сега се чудя къде мога да отстраня дефекта и мога ли сам? Идеи? Какво може да тече около водната помпа? :roll:

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Чет 18 ное 2004 15:15

водно съединение ,тапа на водна магистрала,обикновенно се получава от това че различните материали изтиват различно.пробвай с добавки против теч

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Съб 20 ное 2004 14:43

Хммм решихме проблема :lol: , единствения кофти момент е че решението струваше 130 лв. :evil: А проблема се локализира в една корубка която обгръща водната помпа, водната помпа е наред но перката и е въртяла леко в страни от точния център и постепенно е изяждала корубката, която пък от своя ствана е от алуминий, там където трие перката се образува малка дупчица от която течеееее (гадост). Смяната на целия комплект (помпа + корубка) излезе горните пари в сервиза на Д&Н в Младост. Не знам дали е скъпо или не ама за сега всичко е 6(засега) :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”