Багажник за ГОЛФ 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
jean
Автомобил:
Двигател:

Багажник за ГОЛФ 3

Мнениеот jean » Съб 26 юни 2010 18:31

Здравейте колеги, досега не съм карал нищо на покрива на колата си, но тази година ще ми се наложи да сложа багажник. Разглеждах си покрива на голфа /3-ка, с 3 врати/ и установих, че на уплътнението има 4 маркера, които явно указват местата за закрепване на багажника. Въпреки това не ми стана ясно как ще стане това. Някой би ли ми дал идея как става това и окъде мога да закупя багажник, който става за голф. Няма да откажа и разумни предложения втора употреба.

Потребителски аватар
FivePointeO
Автомобил: Голф 3
Двигател: АЕЕ

Re: Багажник за ГОЛФ 3

Мнениеот FivePointeO » Съб 26 юни 2010 19:48

jean написа:Здравейте колеги, досега не съм карал нищо на покрива на колата си, но тази година ще ми се наложи да сложа багажник. Разглеждах си покрива на голфа /3-ка, с 3 врати/ и установих, че на уплътнението има 4 маркера, които явно указват местата за закрепване на багажника. Въпреки това не ми стана ясно как ще стане това. Някой би ли ми дал идея как става това и окъде мога да закупя багажник, който става за голф. Няма да откажа и разумни предложения втора употреба.

Аз си купих от тук http://www.bagajnik.bg/?gclid=CJzFo9Wnv ... Zgodfmxr6w с безплатен монтаж ( не че е сложно ама нали уж без пари :mrgreen: ) и съм доволен марката е "NEUMANN" !
А и да добавя моя е само с врътки без ключалки и го слагам само като имам да карам нещо с него иначе го свалям 8)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”