Здрасти! Знаете ли коя фирма е производител на оригиналните тампони на стабилизиращата щанга и макферсона на Голф 4 1.8Т AGU 150 коня? Мисля да ги сменям...
Ако някой знае и как да се отстрани проблема с бутончето на шофьорската врата за зумера сигнализиращ за забравени фарове и палене на лампата при отваряне, ще е добре (може ли само бутончето да се смени, без целия апарат и ако може откъде ново бутонче).
Също може да кажете как се закрепва външната лайсна на задната врата, виждам че има дупки във вратата и на лайсната. На лайсната е женската част, сигурно някаква джаджа излиза през портата и влиза в лайсната. Та какви са тези джаджи и откъде да намеря. Лепена е с лепенки, но пада.
Кой е производител на оригиналните тампони на Голф 4?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кой е производител на оригиналните тампони на Голф 4?
kivti написа:Никой ли не знае бре?!
Няма как да се знае....поне според мен...оригиналните части си идват с щампи...иди разбери кой ги е произвел...ясно е, че ще са някои от големите производилети...лемфьордер и подобни...но кои...

- airjohn
- Автомобил: 2020 Skoda Karoq
- Двигател:
chefito написа:kivti написа:Никой ли не знае бре?!
Няма как да се знае....поне според мен...оригиналните части си идват с щампи...иди разбери кой ги е произвел...ясно е, че ще са някои от големите производилети...лемфьордер и подобни...но кои...
...или този дал най ниска крайна цена....
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
Моите ги купих от Порше-изток и съм повече от доволен 

- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
kivti написа:Ако някой знае и как да се отстрани проблема с бутончето на шофьорската врата за зумера сигнализиращ за забравени фарове и палене на лампата при отваряне, ще е добре (може ли само бутончето да се смени, без целия апарат и ако може откъде нов...
Ти си поредния във форума,който нищо не е прочел ,а директно пита за неща ,които тук са дискутирани сто пъти-няма бутончета на вратите на Г-4,има "микроключета",напиши го в търсачката и чети.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”