Q::Мигачите на VW Golf 3
- Golf3TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Q::Мигачите на VW Golf 3
Въпроса ми е следния значи мигачите не ми работят незнам защо купих си колата без ръчката за мигачите купих си и я сложих но само аварийните работят релето си цъка но като дам на мигачите нейскат да светят а като колата е огасена без контакт си светят фаровете като дам ляв мигач ляв фар свети и така с десния мигач като дам свети десен фар бушона и релето са здрави и като дам мигач на контакт релето не цъка само единствено аварийните си работят както трябва[/b]
- swifter
- Автомобил: 1999 Skoda Octavia AGN
- Двигател: 2003 VW Passat TDI AVF
Re: Q::Мигачите на VW Golf 3
А, когато си на ляво или дясно положениеи светят паркинг светлините(леви или десни), като дадеш на контакт гаснат ли?
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Q::Мигачите на VW Golf 3
Тръгнах да отговарям,но явно ще поразгледам схемите,преди да го направя..иначе ще изръся глупост
На пръв поглед-може да е "нагорял" контакт в бутона "аварийни",да не излъжа..но между пинове 15 и 49 на бутона трябва да се получи връзка при изключен бутон.Нашамаросай го няколко пъти това червено копче.Иначе 17-ти е бушона(мислех да са два отделни за "аварийни" и мигач,но схемите показват да е общ)Релето е на горния ред,най-вдясно с щампа 21
Пак разгледах,само аз ли не виждам предпазител във веригата на "аварийни",май директно си идва "акумулаторен" "+"!?.Така изглежда,че за казуса трябва да се провери бушон 17(10А)-мигачи
На пръв поглед-може да е "нагорял" контакт в бутона "аварийни",да не излъжа..но между пинове 15 и 49 на бутона трябва да се получи връзка при изключен бутон.Нашамаросай го няколко пъти това червено копче.Иначе 17-ти е бушона(мислех да са два отделни за "аварийни" и мигач,но схемите показват да е общ)Релето е на горния ред,най-вдясно с щампа 21
Пак разгледах,само аз ли не виждам предпазител във веригата на "аварийни",май директно си идва "акумулаторен" "+"!?.Така изглежда,че за казуса трябва да се провери бушон 17(10А)-мигачи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”