голф 2 gti ниски обороти или настойка на двегателя - помощ!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Milenz
Автомобил:
Двигател:

голф 2 gti ниски обороти или настойка на двегателя - помощ!

Мнениеот Milenz » Пон 07 юни 2010 14:29

Здравейте, нов съм в клуба.
Карам голф 2 GTI и имам следния проблем :Откраднаха ми дебитомера за въздуха и се наложи да си купя втора употреба.След като го сложиха вървя почти добре с изключение ,че нямаше мощност.Оказа ,че ми изпускаше маркуче на бензина от тръбичката на помпата до колектора за дюзите -оправих го заедно с маркучите на въздуха.Обаче имам следния проблем: При студен двигател пали ,но мирише много гадно на неизгорял бензин от ауспуха.Когато загрее /80 градуса на маслото/ гася и когато запаля отново след 2 минути почва да мени обороти.При три четири изфорсирвания пукайки в колектора на генерацията се стабилизиза.
Какво да правя?
Дайте съвет,моля!

Потребителски аватар
dimitar_85
Автомобил: VW Passat B5.5
Двигател: AWX 2004g

Re: голф 2 gti ниски обороти или настойка на двегателя - помощ!

Мнениеот dimitar_85 » Вто 08 юни 2010 20:19

Здрасти колега и добре дошъл във форума :beer
по проблема ти:аз си мисля че си за настройка на делкото.и при мен правеше горе долу така.няма мощност,пука.оказа се че предварението не е какато трябва.след закачване на Елком и настройка нещата се оправиха.закарай я на Елком да я погледнат и пиши да кажеш какво става.Успех :да:

Milenz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Milenz » Вто 08 юни 2010 23:03

Благодаря!Но как си обясняваш нормалната работа при студен двигател?

Потребителски аватар
dimitar_85
Автомобил: VW Passat B5.5
Двигател: AWX 2004g

Мнениеот dimitar_85 » Пон 05 юли 2010 7:30

Milenz написа:Благодаря!Но как си обясняваш нормалната работа при студен двигател?

еми честно да ти кажа незнам.чувал съм че принципно преди да загрее т.е. малко по студена колата върви по- добре,но не съм чак толкова навътре за да ти обясня защо е така. :D това е съвета който мога да ти дам тъй като съм имал проблем подобен на твоя и така се е решил.надявам се 4е и при теб ще е толкова просто :да: еко не е закачана скоро за диагностика е хубаво да се погледне все пак.а и там когато има проблем с колата си излиза от какво е.ако искаш изчакай и някое друго мнение за да си прецениш но никога не е излишна една диагностика :да:

Последно избутана от Milenz на Пон 05 юли 2010 7:30.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”