Здравейте, нов съм в клуба.
Карам голф 2 GTI и имам следния проблем :Откраднаха ми дебитомера за въздуха и се наложи да си купя втора употреба.След като го сложиха вървя почти добре с изключение ,че нямаше мощност.Оказа ,че ми изпускаше маркуче на бензина от тръбичката на помпата до колектора за дюзите -оправих го заедно с маркучите на въздуха.Обаче имам следния проблем: При студен двигател пали ,но мирише много гадно на неизгорял бензин от ауспуха.Когато загрее /80 градуса на маслото/ гася и когато запаля отново след 2 минути почва да мени обороти.При три четири изфорсирвания пукайки в колектора на генерацията се стабилизиза.
Какво да правя?
Дайте съвет,моля!
голф 2 gti ниски обороти или настойка на двегателя - помощ!
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
Re: голф 2 gti ниски обороти или настойка на двегателя - помощ!
Здрасти колега и добре дошъл във форума
по проблема ти:аз си мисля че си за настройка на делкото.и при мен правеше горе долу така.няма мощност,пука.оказа се че предварението не е какато трябва.след закачване на Елком и настройка нещата се оправиха.закарай я на Елком да я погледнат и пиши да кажеш какво става.Успех

по проблема ти:аз си мисля че си за настройка на делкото.и при мен правеше горе долу така.няма мощност,пука.оказа се че предварението не е какато трябва.след закачване на Елком и настройка нещата се оправиха.закарай я на Елком да я погледнат и пиши да кажеш какво става.Успех

Благодаря!Но как си обясняваш нормалната работа при студен двигател?
- dimitar_85
- Автомобил: VW Passat B5.5
- Двигател: AWX 2004g
Milenz написа:Благодаря!Но как си обясняваш нормалната работа при студен двигател?
еми честно да ти кажа незнам.чувал съм че принципно преди да загрее т.е. малко по студена колата върви по- добре,но не съм чак толкова навътре за да ти обясня защо е така.

Последно избутана от Milenz на Пон 05 юли 2010 7:30.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”