смених на мотора вал - от 2е сложих и изпускател от 2е - от тогава почна да трака мотора и да работи неравномерно
скоро смених и повдигачите но проблема не се реше - слагах и стандартния вал - пак трака
къде може да е проблема?
фолксваген аам мотор тракат повдигачи
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: фолксваген аам мотор тракат повдигачи
Не мога да ти помогна ,но ще следя темата.И моят така трака.Маслото ти добро ли е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Къде трака,колега?На повдигачи ли трака?Сигурен ли си,че при ремонта си направил всичко както трябва?Веднага ли започна тракането след първото палене?
-
- Автомобил:
- Двигател:
не след около 100 километра
маслото първо беше ессо полуситетика и се усъмних в него и го смених с кастрол полусинтетика но така нищо не се промени - да неби да ми е запушен някой канал в главата - така или иначе утре ще я сваля и ще я прегледам
маслото първо беше ессо полуситетика и се усъмних в него и го смених с кастрол полусинтетика но така нищо не се промени - да неби да ми е запушен някой канал в главата - така или иначе утре ще я сваля и ще я прегледам
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами според мен,ако имаш запушен канал ще трака и на 900 об/мин.По-вероятно проблема да се окаже в маслената помпа.Имах проблем с 1 бмв-при повечко натискане ставаше като зърномелачка.Смениха помпата и се оправи.При теб какво се случва с лампата на маслото-езгасва ли веднага след палене?А,и маслото с което караш-не е ли малко "тънко" за тва моторче?Аз карам ПБ само с 15/40 минерално масло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
мигва един път и гасне лампата - може да е някое парче силикон в канала- кото свалях капака гарнитурата бе намазана обилно и нищо чудно да се е отчупилоедно парче
от помпата е малко вероятно - палих колата с отворен капак и си плискаше прилично маслото- направо ми оля коша за 5 секунди
утре и без това ще я свалям главата за да я шлайфна малко та ще продухам и каналите с компресора да видим какво ще излезе от тях
от помпата е малко вероятно - палих колата с отворен капак и си плискаше прилично маслото- направо ми оля коша за 5 секунди
утре и без това ще я свалям главата за да я шлайфна малко та ще продухам и каналите с компресора да видим какво ще излезе от тях
-
- Автомобил:
- Двигател:
Действай смело,колега!И успех! 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”