проблем с шибидаха
- schmid
- Автомобил: Mk3
- Двигател: PL 1988
проблем с шибидаха
Колеги кажете колко пари струват шейните на шибидаха??? 

-
valerossi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с шибидаха
един прятел си купи за ауди 80 за 60-70лв
- topgun1
- Автомобил:
- Двигател:
колега по моргите има целия люк комплект за 50 лв някаде
-
b_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.
Искам да попитам колегата сам ли мисли да си сменя шибидаха или ще ходи някаде на майстор?Знам че доста трудно се маха тавана,докато се стигне до самия шибидах.Аз имам същия проблем и ме е страх да не стане така че като махна тавана после при слагането до увисне.Ако някой го е правил сам и не е имал проблем нека сподели.
Искам да попитам колегата сам ли мисли да си сменя шибидаха или ще ходи някаде на майстор?Знам че доста трудно се маха тавана,докато се стигне до самия шибидах.Аз имам същия проблем и ме е страх да не стане така че като махна тавана после при слагането до увисне.Ако някой го е правил сам и не е имал проблем нека сподели.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за по малко от 120 лв не съм виждал шибедах да се продава(от голф3).процедурата съм я правил,не е кой зн колко сложно,но иска търпение,нерви,бира и дебела сянка.Също така и инструменти.ще ви трябва от време на време и помощник. 
Здравейте, аз имах проблем с шибедаха и го реших като си взех здрав и го монтирах на мястото на счупения (стария). Тази операция става като се започне първо със свалянето на корите, който се намират коланите и се развъртят няколко болчета. След това се свалят назад и напред. Внимателно се сваля тавана за да не се прегъне, като се издърпа предна лява или дясна седалка така, че да може да излезне от лявата или от дясната врата. Ако е комби е още по лесно, като се откачи се дърпа на зад и готово. Като за свалянето и слагането на шибедаха трябват поне двама души. За да не стават гафове.
Последна промяна от Emir на Вто 29 апр 2014 20:38, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
schmid написа:Колеги кажете колко пари струват шейните на шибидаха???
От Фаетон или Туарег е тоя шибидах

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”