за ключ

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
buci1971
Автомобил:
Двигател:

за ключ

Мнениеот buci1971 » Съб 10 юли 2010 20:55

Здравейте пичове днес голфчето на баща ми ми създаде такова проблемче върта да запаля ама върти като че няма бензин нито прикювка нито се помъчи и да запали така за това проверих всички свещи бубината давах на маса свещите да видя дали ще дадат искра и разбира се проверих дали има бензин и въпреки че имаше аз сипах още та така неще и неще но се сетих накрая че като завъртя ключа не се чува лекото бръмчене на бензиновата помпа докато качва горивото а и докато въртя ключа не мерише на бензин така че въпреки че аз работя като главен готвач реших че проблема е в бензиновата помпа и за това се опитах да я ударя леко отгоре та ако е запекла да тръгне ема пак греда та казвайте какво да правя при положение че той баща ми де и майка ми си живеят на вилата демек с.Велковци пали лула пернишко и не може да дойде до софия та ако е бензинова помпа трябва да ми кажете от къде да я намеря колко струва и как се сменя дали ще мога аз да се справя та голфчето е 1.8 моноинжекция 90 коня бензин 1993год. ако има някой колега от форума и разбира от такъв голф и от проблема който упоменах ще му бъда много благодарен ако се навие да отиде до пали лула да види голфчето че там в момента са и децата ми и ако нещо се случи не могат да мръднат да отидат до някъде спешно аз ще обясня къде точно се намират

Последна промяна от buci1971 на Нед 10 апр 2011 15:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с паленето на голф 3 бензин

Мнениеот van4ooo » Нед 11 юли 2010 16:37

Провери при подаване на контакт имали 12в на буксата на помпата(4 кабела са 2 за бензиномера и два по дебели за помпата),предполагам си проверил предпазителите и релетата.За по сигурно пробваи и с търсачката.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 11 юли 2010 16:51

buci, ако сериозно се надяваш някой да прочете всичкото дето си го написал - вземи натисни бутончето 'Промени' и постави тук-там по някакъв препинателен знак :banghead:
Аз 3 пъти почвах да чета - най-далечното, дето стигнах е там, че си халосал помпата с нещо... :woooow:

Потребителски аватар
buci1971
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот buci1971 » Пон 12 юли 2010 16:08

radotom написа:buci, ако сериозно се надяваш някой да прочете всичкото дето си го написал - вземи натисни бутончето 'Промени' и постави тук-там по някакъв препинателен знак :banghead:
Аз 3 пъти почвах да чета - най-далечното, дето стигнах е там, че си халосал помпата с нещо... :woooow:

прав си бате и аз си го помислих същото като я пуснах толкова дълга за което се извинявам ама майната му ако пише някой жив и здрав да е ако не здраве да е

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”