Мнения за 1.8 16v PL

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
lametobg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнения за 1.8 16v PL

Мнениеот lametobg » Пет 09 юли 2010 15:19

Колеги имам възможност да взема едно Толедо 92 набор с въпросния двигател. Проблема е че за първи път се сблъсквам с автомобил от ВАГ и незнам какво да гледам ,като чести повреди и проблеми плюсове минуси и прочие
Дори нямам идея колко би струвал един такъв екземпляр. Конкретният има АБС с 4 дискови ,ел.стъкла и шибедах.
Кажете по няколко думи за Тоделото като цяло (доколкото имате наблюдения) и повечко за двигателя. Благодаря предварително на отзовалите се :beer
Единствената информация която намерих е тази: http://www.automarket.bg/articles/30052002.htm

Потребителски аватар
PL 16v
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнения за 1.8 16v PL

Мнениеот PL 16v » Пет 09 юли 2010 17:25

аз имах такова,не е бързо като голф2 гти :lol: или моя не беше,карах го на газ с обикновенна плочка,нямах проблем след като се настрои добре :) ,иначе гърми и става една...на безнин 12 градско,окачване интериор смесица м/у голф повечето и по малко пасат,за частитр използвани в него
започват да гние ако е от германия :banghead:
проблем имах с датчик на хол след смяната нямал съм проблеми

Потребителски аватар
lametobg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lametobg » Пет 09 юли 2010 18:12

Тази няма АГУ и следващия въпрос е естествено - как се спогажда мотора с обикновена газова или задължетелно трябва Газов инжекцион

дано няма проблеми че питам за сеат тук, но сте големи пичове и реших че ще намеря по-голямо количество информация именно тук

Потребителски аватар
lametobg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lametobg » Вто 13 юли 2010 23:39

Двигателя до каква степен се различава с КР? Ако е минимална, поне ще ми е по-лесно да събера информация!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”