Помогнете с температурата на Голф 3
- stensyto
- Автомобил: VW TOURAN 1.9 DSG 2006
- Двигател: BKC
Помогнете с температурата на Голф 3
Имам проблем с температурата на Голф 3, 1,8 моноинжекция, 90 коня, 93 година. Преди 1 година шлаифах блока, а скоро правих основен ремонт на двигателя, защото ми беше блокирал (беше се запушил един основен лагер на коляновия вал). При основния ремонт не съм шлаифал цилиндри и не съм сменял клапани, а само нови основни лагери и нещо по коляновия вал. От тогава ми се е дигнала температурата и ми отчита почти винаги над 90 градуса дори и извънградско, а в града стига почти 100. Моля Ви кажете ми има ли възможност да си сменя термостата и да ми се включва перката на по малко градуси и да не достига тая температура. С две думи има ли термостат за по малко градуси и как да го намеря, има ли някакав сериен номер или нещо подобно? Ще съм Ви безкрайно благодарен за съдействието, защото ми е малко притеснено!
- stensyto
Проблем с температурата с Голф 3
SMEL написа:дa от дизел
Те на по малко градуси ли отварят и няма ли да има някакав проблем за колата!
Последна промяна от stensyto на Пон 05 юни 2006 18:51, променено общо 1 път.
- stensyto
Проблем с температурата с Голф 3
Ще се пробвам мерси много!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Също и датчика за вентилатора. провери какъв ти е вентилатора - дали е 2 скоростен- колко проводника отиват към него .Провери и датчика за вентилатора / има с 1 контакт и с 2 - съответно на 1 ва степен електромотора върти бавно и се включва на около 85 гр. бързата степен/ високи обороти са след 92 градуса/
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”