Проблем с GOLF3 2.0 GTI PC- DGFANG - богата смес бензин
- Quicknick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с GOLF3 2.0 GTI PC- DGFANG - богата смес бензин
Проблемът е свързан с ниските обороти, когато автомобила не е на скорост. Понякога са твърде високи от 1200 до 2000 оборота. Понякога не са стабилни варират от 1000 до 1500 все едно подавам газ. Колата гасне доста често на ниски обороти, дори когато съм на трета скорост. Проверил съм ЛАМДА сондата - в изправност е. Човекът от когото я купих твърди че проблема е в компютъра и няма решение. Много се надявам да не е така. Предварително благодаря за вашите съвети и препоръки и се извинявам ако проблема вече е дискутиран. Нов съм във форума, проверих в търсачката но не открих нищо, освен мнения на хора с газови уредби.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Гледам, че си от София. Обади се на ваското1 да я прегледа, вместо да гадаем тук от какво може да бъде.
Телефона му е 088 9278345
Вариантите са много, доколкото разбрах твоята няма газова уредба или греша?
От какво съдиш, че сместа е много богата? Какво е състоянието на свещи, кабели, капачка, палец... ?
От какво съдиш, че сместа е много богата? Какво е състоянието на свещи, кабели, капачка, палец... ?
- Quicknick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да нямам газова уредба. Проблема е че гасне много често и че оборотите се държат понякога адски неадекватно . Проверил съм почти всичко не лично но мои близък прител които разбира повече. И ламда сондата и кабелите - тоест връзките и клемите няколко пъти ги чистих. Остана само дросела евентуално да е. Тоест за свещите и кабелите си мисля че са наред но не съм сигурен. За каква капачка и палец говориш, извини ме но съм начинаещ
за последно си правя труда да те превеждам! следващия път ще трия! mod edit: vaskoto1

за последно си правя труда да те превеждам! следващия път ще трия! mod edit: vaskoto1
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Гледам, че си от София. Обади се на ваското1 да я прегледа, вместо да гадаем тук от какво може да бъде.
някаква идея как мога АЗ да си проверя капачка и палец дали са в нормите? има ли някви тестчета или замервания които мога да направя. Можел ли да ми кажеш какви съпротивления трятва да има всеки един от кабелите ми?
благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”