Къде мога да проверя номер или код на цвета на голф 3?
Искам да сравня дали детайл от друг голф отговаря на моя цвят.

Номер на цвета на голф 3
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Номер на цвета на голф 3
Ами в багажника трябва да имаш едно залепено листче и него го има кода на боята.
Ако ли не за да си разбереш кода на боята отиваш в магазин за автобои там ще ти го кажат.
Ако ли не за да си разбереш кода на боята отиваш в магазин за автобои там ще ти го кажат.
Ако имаш сервизна книжка има залепен стикер, който е същия като този в багажника.
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=complect
Последна промяна от g.enchev на Сря 31 мар 2010 1:07, променено общо 1 път.
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря ви много
- xakera33
- Автомобил:
- Двигател:
Ако голфа не е с оригинална боя обикновенно пишат кода им на капачката на резервоара. 

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
отзад в багажника има етикет с данните на автомобила-номер на двигател,номер на скоростна кутия,номер на боята,кубици,киловати.....провери
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
g.enchev написа:Ако имаш сервизна книжка има залепен стикер, който е същия като този в багажника.
това отнася ли се и за Голф 2,че нещо неможах да го намеря.
п.с.това с тези смешни лепенчици и то в багажника е голямо дърво.

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Да, това е на моята двойка:

LA7U е цветът, а BW - тапицерията. Лепенката е в багажника, между стоповете. Има същата в сервизната книжка, както споменаха.
LA7U е цветът, а BW - тапицерията. Лепенката е в багажника, между стоповете. Има същата в сервизната книжка, както споменаха.
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Колеги а моята лепенка като я няма?По точно има само остатък от горния край на лепенката.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
DiMiTaR_k написа:Колеги а моята лепенка като я няма?По точно има само остатък от горния край на лепенката.
Иди в магазин за Авто БОИ там ще ти направят точно по твоята боя, друга боя и би трябвало да ти кажат номера на боята! Няма нищо сложно! Ако питаш само за информация провери на някой друг голф като твоята боя, той ще ти каже кода!
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
дано да го намеря защото много се съмнявам,че ще ми направят същата боя.
то не е много фатално като цяло защото голфа от гаража ми ще го боядисвам изцяло дори от вътре,но ако ми направят по-светла или по-тъмна боя ще ме подразни,с други думи съм си малко чешит в това отношение.
а съм убеден,че имах пълния набор книжки и сервизната някъде ма немога да се сетя къде ги заврях.
то не е много фатално като цяло защото голфа от гаража ми ще го боядисвам изцяло дори от вътре,но ако ми направят по-светла или по-тъмна боя ще ме подразни,с други думи съм си малко чешит в това отношение.
а съм убеден,че имах пълния набор книжки и сервизната някъде ма немога да се сетя къде ги заврях.

- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
ако са професионалисти ще тия направят 1:1 с избледняването....отиди в някои п0-известен цветен център
Дори по номер да я извадят не смятам, че ще е същата. Не можеш да кажеш, че една боя подложена за 10 години на слънце, сняг, дъжд, четки и т.н.ще бъде същата като току що направената.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
споко,колега,ще ти я направят,налагат се едни листчета с точния цвят на самата кола и боята става1:1 с избледняванети,е нормално е новата боя леко да си личи,но все пак е прясно боядисана и след време минаваш с паста и се уеднаквява 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”