mitko85 написа:Да, точно това е, един "ринг" както му казваш с шпилка заварена на него и две тампончета в долния край на закрепването към носача. И на това нещо където и да идеш ще му кажат биалетка, а това, че стабилизиращата щанга е закрепена директно за носача не го казвай на друго място, че ще ти се смеят. Биалетките на голф4 са си пак биалетки, ама ти ако искаш ги наричай и носачи.
Ами то пък така се получи, че преди време като реших да го купвам "това нещо" и отдох в магазина и казах, че искам биалетка и ми се изсмяха. Освен двете тампончета на шпилката, които след сглобяването се падат под и над носача и в самия ринг има тампон. Освен това за стабилизиращата щанга съм писал, че е хваната през тампон за носача.
mitko85 написа:daniel_gpower написа:На 4-ката шарнирите са със наклон.
Сигурно не можеш да обясниш защо е така.Не искам да се заяждам с никой, но като пишете такива коментари уточнявайте се за какво става въпрос и не измисляйте нови имена и термини за части или каквото и да е било, щото хора преди вас са го направили. Някой път се замислям що пиша в тоя форум, като тука има толкова много хора дето разбират.....

Няма за какво да се уточнява защо са с наклон шарнирите, при положение, че още в първото си мнение съм писал, че целия макферсон е под наклон.
И да, ако смяташ, че тук сме далече под нивото ти - ми недей да пишеш...