Стържене голф 4
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стържене голф 4
Колеги помагайте... от няколко седмици има едно стържене от задно ляво колело...едно такова все едно гумата закача в нещо.Ходих при маистор и ми смеха дискове и накладки,но стърженето продължава.По принцип съм чувал че като е лагер на главината има постоянно виене...а мойто е периодично стържене според това как се движа.
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Стържене голф 4
Лагера не винаги вие постоянно. Понякога има значение дали караш направо, дали завиваш наляво или надясно. Провери щита на да не опира в диска. Може гумата да опира в подкалника в някои ситуации. Кажи по-точно кога точно го чуващ стърженето?
- valio kita
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проверил съм щита на диска-перфектен е няма криво,а гумата е достатъчно растояние от подкалника поне 10 15 см навсякаде.Вчера пред carkartof направих тест...вдигнах задницата с крика и завъртях колелото и слушах - няма го стърженето :shock а когато тръгна да карам и стърже.
Последна промяна от valio kita на Чет 25 сеп 2014 19:55, променено общо 2 пъти.
- sharky_88
- Автомобил:
- Двигател:
според мен наи-вероятно е лагер аз сменях преден десен онзи ден ,които също стържеше когато си поиска,
успех
успех
Отзад Голф 4 е на лагер-главина, тоест лагера върви комплект с главината. Ако стърженето се чува дори когато се движиш едва едва. Качи се дакараш леко на първа, а някой познат да ходи до задното колело и да слуша откъде се чува шума.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”