Проблем с левия мигач

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
jany
Автомобил:
Двигател:

Проблем с левия мигач

Мнениеот jany » Пет 14 апр 2006 9:57

Здравейте имам следния проблем - нещо левият мигач започна да ми прави мизерии. Включвам го но не винаги тръгва веднага, понякога тръгва нормално понякога въобще не ще да отлепи за няколко секунди. А след това като отлепи тръгва да мига супер бързо.
Всички лампи светят.
Когато включа на аварийни всички мигат с еднаква скорост.

Иначе десните мигачи са си ок.
Някой ако има ел. схематаще съм му благодарен ако я сподели. Колата и Голф 3.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 14 апр 2006 10:02

Принципно на мен не ми светеха когато колата беше ударена. Имаше укасяване отпред на кабелите и релето блокираше. Проверли си кабели и релета. :wink:

Потребителски аватар
Angeljordan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Angeljordan » Пет 14 апр 2006 10:03

Това кога иска и кога не, да включва може да е от ключа на Волана. А това, че понякога мига бързо е направено с цел предупреждение(надявам се го знаеш), когато ти е изгоряла крушка. В Твоя случай мисля, че може и фасунката да си заминава.

Е те това е мое мнение, но смятам е по лесния вариант. Защо не пробваш първо това и тогава да скачаш на Ел. Схемата.

jany
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jany » Пет 14 апр 2006 10:06

Ами аз исках да разгледам схемата да видя дали са на различни релета дната мигача. Иначе за ключа ва волана как мога да разбера дали е от него. Довечера ще прегледам фасунката и кабилите към нея.

Потребителски аватар
koki_folza
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koki_folza » Съб 10 юни 2006 16:23

Здравеи същия проблем го имах и аз установих че е от фасунката на предния мигач беше се окислила и недаваше добра маса . Опитай се да установиш от кои мигач ти е проблема , а това ще стане така : като вземе да мига бързо значи единия несвети и неможе да натовари релето трябва само да слезеш и да видиш кои е пакостника . Зачисти фасунката хубаво . А може да е и от хлабава вразка . Успех и без нерви .

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Съб 10 юни 2006 19:21

провери да ли всички крушки са ти с еднакви ватове,на теб ти трябват 21W за мигачите,ако остане проблема смени релето и почисти биксите на фасонките и виж да няма някой прекъснат или прещипан кабел :wink:

Потребителски аватар
kun4ev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kun4ev » Съб 10 юни 2006 20:16

здравейте и аз имах същия проблем като колегите.оказа се,че фасунката ми се окислила и единия кабел се беше оголил малко и мигаше доста бързо,но сега всичко е ок :P

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Нед 11 юни 2006 14:28

Често стрещан проблем при 3-ките. Появява се предимно там където оплътненията на мигачите пропускат и влиза влага. Почистват се клемите на фасунката. Може обаче и от времето буксата от вибрациите да се е поразбила и да няма добър контакт с клемите на фасунката. Зачистваш клемите и слагаш един меден проводник колкото да уплътни между клемите и обувките на буксата. Но това според мен е временно. Най-добрия вариант е да си купиш две обувчици /те са по 0,02-0,03ст./, изрязваш буксата, слагаш обувчиците и пей сърце.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”