замена касетно барче за диско е ли възможно ? GOLF 3
- kiko946
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: AAZ 1992 g
замена касетно барче за диско е ли възможно ? GOLF 3
1992 колите се продаваха с касетно барче за 6 касети . аз го извадих.знае ли някой ,виждал ли е произвежда ли се такова барче за дискове с възможност за монтаж ? ГОЛФ 3 на местото на касетния бар ?
- kiko946
Plamen_RI написа:колега има вече под сто лева плеърчета дето четат флашки, за какво са ти тези дискове
kolega, виж ми гаража и ще видиш радиото ми е с USB - FLASH ama местото ми остсна празно , ще го ползвам като място за документи още повече,че имало осветление барчеето но крушката беше изгоряла и утре ще се заинтерсувам кво струва крушката.
- kiko946
[quote="Plamen_RI"]може да си сложиш там трите уреда от ауди 90 - температура масло, налягане масло волтметър
[/quote
kолега, твойто предложение ме заитересува, но може би трябва по сериозен разговор но за сега гледам жена ми си е сложила цигари запалка и др. то си е бая големо место и от горе po tочно отзад стърчи кабел с куплунг и крушка за осветление, а касетното барче е като ново.
пс; утре на всека цена ще се загледам в некое ауди и дали ще пасне по размери ...досещам се за налегането на маслото може би след масления филтър тръбичка а можеби цялата система - комбинация на аудито

kолега, твойто предложение ме заитересува, но може би трябва по сериозен разговор но за сега гледам жена ми си е сложила цигари запалка и др. то си е бая големо место и от горе po tочно отзад стърчи кабел с куплунг и крушка за осветление, а касетното барче е като ново.
пс; утре на всека цена ще се загледам в некое ауди и дали ще пасне по размери ...досещам се за налегането на маслото може би след масления филтър тръбичка а можеби цялата система - комбинация на аудито
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”