доста се рових но не намирих отговор на проблема ...
За да включа 5 скорост ,трябва да натистна лоста на долу и тогава се получава=при вариянт нормално включване на 5 си влиза 3=та скорост...
В нормално положение лоста си стои доста в дясно..Обикновенно когато е студена нямам проблем,но при нормална температура 5=тата я няма и имам само проблем с нея.А когато я включа е по диагонал ...

проблем със скоростите- трудно включва 5-а=решено
проблем със скоростите- трудно включва 5-а=решено
Последна промяна от s33n на Сря 05 юли 2006 22:29, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам същия проблем но сам си го направих. под скоростния лост има една пласмаса дето е ограничител за задната. тъй като ми влизаше трудно 2-ра реших да се правя на майстор и в крайна сметка сега и 5-та влиза трудно не ми е останало време да си го оправя. при теб може да се е разхлабил един болт и затова да го е нямало проблема в началото а сега да го има. шестограм е и е на тази пласмаса малко центровка и ще се оправи.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
w_smith написа:Пич аз си включвам с натискане на лоста 5-та вече в продължение на 27х. км и пробс няма.
ДЕ ДА БЯХТЕ САМО ВИЕ !
Аз като си дам на някой колицата и не може да отлепи ... или ще вкара 3та и ще загасне или ще вкара задна и ще сдуха задния ...абе мани , от един сервиз ми казаха че тва е от разместени щанги на скоростната кутия (или нещо такова) , и аз така зарязах работата ...нали аз съм и свикнал

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”