Здр колеги,след като се върна във Бг замислям един суап от 1.3 карб към 1.8 ПБ на голф 2,като смяната на двигателя е ясна,но идва големия

за инсталацията,ако някой по-запознат може по-подробно в какво се състой и каде са по-тънките моменти,имам една идея но не съм сигурен дали е правилната така че ако може по-запознатите да се изкажат ще съм много благодарен а тя се състои в следното-режат се кабелите на 1-2мм разстояние от буксите на бушониерата,като кабелите от всяка букса ще се омотаят с тиксо/изолирбанд и ще се надпише номера на буксата от която са изрязани,след като се прехвърли инсталацията на другата кола в обратен ред с нови кабелни обувчици ще се поставят на същото място,като старите обувчици ще се вадят една по една преди да се постави новата,за да не се объркат кабелите.И моля Ви без коментари що не идеш на сервиз,по-добре не се захващай-голям е х*й,чувал съм от познати че така се прави!!!Имам желание сам да си правя колата,уменията са под въпрос но никой не се е родил научен и вярвам че с ваша помощ ще успея,справих се с монтаж на хидравлика,мисля че и с това ще успея,ако някой колега от Варна или Търговище е по-в час и има желание да помогне няма да откажа и помощ.
Благодаря предварително на отзовалите се