За триене!
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Проблем-Голф 2 1,6 бензин :силно ми вие 4-та скорост
Най-вероятно нямаш масло. И на мен изведнъж започна да ми вие яко трета скорост и се оказа че в кутията има 200-300 грама масло
По-добре иди да ти заварят някаква гайка за пробката, тъй като без нея няма как да знаеш кое е точното количество масло.
По-добре иди да ти заварят някаква гайка за пробката, тъй като без нея няма как да знаеш кое е точното количество масло.- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
maiho написа:Долях масло от датчика за задна скорост,но 4-та скорост си вие като тролейбус и това е....![]()
Ако е само 4-та се радвай! Щом имаш масло в скоростите карай спокойно! Другият начин е да разглобиш скоростната кутия и да и направят един преглед, ако могат да остранят проблема, ако ли не караш така докато не се развали напълно скоростната кутия! Карахме така един Г2 беше останал без масло в скоростите изкара 2 месеца! И спря виенето вовеки! Нова скоростна кутия е в рамките на 300 лева ! Ако си намериш и 5-степенна скоростна кутия ще си добре, но малко са лукс тия скоростни кутии в днешно време!
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Има кутии в раздел продава....така като гледах са по около 150 кинта и са 5 степенни.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”