Съвет за Голф3 скорости
Съвет за Голф3 скорости
Здравейте моля за съвет имам Голф3 95г. 1.6 101кс. От както го купих преди 2 години един семеринг на скоростите ми омасляваше но не капе или тече само омаслява. Та така си го и оставих проверявах маслото периодично и си беше ОК но от 30000км. Не го бях проверявал и се оказа че в скоростите няма нищо сипах 1.8 литра колкото го дават и по каталог. Изведнъж сутрин когато колата е студена и потегля на 1ва и 2ра скорост ако мина 2500 оборота се чува едно виене много специфично. Та въпросът ми е какво да правя, и какво мога да направя – да ги свалям тези и нещо да ги ремонтирам или да си търси я нови или да си карам така не знам и аз моля за съвет.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Съвет за Голф3 скорости
За сега няма ясно изразени признаци и аз да страдам от подобни симптоми, макар, че гарантирано имам синхронизатори за смяна.
Но съм си мислел по въпроса.
Всъщност - отговора зависи от това с какви средства разполага човек.
Читава кутия втора ръка да намериш си е късмет и то голям!
Ако имаш възможностите и нямаш друга кола - вземаш една кутия като времянка, сваляш твоята, ремонтираш я от-до и си я връщаш.
Времянката я продаваш.
Ако нямаш финансовата възможност или имаш алтернативен превоз - само твоята сваляй
Но съм си мислел по въпроса.
Всъщност - отговора зависи от това с какви средства разполага човек.
Читава кутия втора ръка да намериш си е късмет и то голям!
Ако имаш възможностите и нямаш друга кола - вземаш една кутия като времянка, сваляш твоята, ремонтираш я от-до и си я връщаш.
Времянката я продаваш.
Ако нямаш финансовата възможност или имаш алтернативен превоз - само твоята сваляй
А бихте ли ме насочили към читав сервиз. Поне да знам че си разбират от работата.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Колега моята кутия беше пукната и не можах да намеря читава преди ,за да я подменя.Лепих я на аргончк и нещата се оправиха.После протече от някакви семеринги.Смених но вече беше късно виеше на пета не много но мен ме дразнеше.Единствения вариант е да я подмениш с друга но да е по здрава от твойта.Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”