Та проблема е следния. При рязко подаване на газ (усеща се дори и на 5-та) колата почва да тегли надясно, а волана се извива четвърт оборот наляво.
Иначе при нормално каране няма никакви проблеми, по предницата нищо не тропа и не хлопа. Прави го и с втори чифт гуми. Веднъж случайно разклатих волана наляво надясно докато колата стоеше на място и се чу звук от сорта на някакво тупкане отпред в дясно, но не близо до дясната гума, а някъде по в средата на предницата, но пак в дясната страна. Интересното е, че това тупкане се чува само на запален мотор. Когато колата е загасена колкото и да въртя волана нищо не се чува. Когато споделих проблема на един майстор той веднага каза, че става въпрос за каре на кормилен прът и то без да е погледнл колата. Мен този отговор не ме устройва, защото каретата се продават само в комплект с пръта и не са никак евтини. А пък ако се замисли човек ако беше това каре това тупкане (тропане... и аз не знам как да го опиша) щеше да се чува и на запален и на загасен мотор. А то се чува само когато мотора е запален, което ме кара да си мисля, че проблема е някъде след рейката. Ще се радвам да видя и вашите коментари по въпроса и евентуално решение на проблема.Благодаря предварително!

Ако в събота ми остане време ще отида да я погледнат и ще пиша за резултата.
Оказа се, че и двете биалетки са дали фира. От там е идвал и луфта в кормилната система. Темата може да се заключи.