Мога ли да сменя обикновените стъкла на фаровете (едносекционни са) са такива кристални http://www.ilkomotor.com/index.php?productID=175 ?
Колата е голф 3
съвместимост на стъкла за фарове
- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
Re: съвместимост на стъкла за фарове
Няма начин да не стане.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Изобщо не бих казал, че са ти обикновенни стъклата!
Тези които искаш да сложиш са обикновенни!
Можеш да ги смениш, но нищо няма да стане!
Това са стъкла за фарове с лупи, твойте са с рефлектор на който за да се разсее светлината му трябва специално стъкло с което си в момента, то играе ролята на лупа, защо мислиш е набраздено и светлината се пречупва в него!
Ще имаш ефект нула, първо ще се вижда един рефлектор, който ще стои много грозно , второ няма да свети както трябва /изобщо няма да свети бих казал/!
Тези които искаш да сложиш са обикновенни!
Можеш да ги смениш, но нищо няма да стане!
Това са стъкла за фарове с лупи, твойте са с рефлектор на който за да се разсее светлината му трябва специално стъкло с което си в момента, то играе ролята на лупа, защо мислиш е набраздено и светлината се пречупва в него!
Ще имаш ефект нула, първо ще се вижда един рефлектор, който ще стои много грозно , второ няма да свети както трябва /изобщо няма да свети бих казал/!
- jony.quattro91
- Автомобил: VW Polo GTI
- Двигател: 9n 2005
колегата има право
но аз мисля че може да се получи ,обаче трябва да се провери дали има на колектора този пречупвател на светлината както е при кристалните фарове
пречупватела на светлината е на колектора а не на стъклото както е при по старите фарове
но аз мисля че може да се получи ,обаче трябва да се провери дали има на колектора този пречупвател на светлината както е при кристалните фарове
пречупватела на светлината е на колектора а не на стъклото както е при по старите фарове
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
doaiena написа:
Абсолютно е прав колегата!
Става, но няма да свети.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”