Голф 4 - кора под двигателя
Голф 4 - кора под двигателя
Голф-а е 1.8 20в и е доста нисък. От долу няма нищо под двигателя за защита - директно си се вижда картера. Мн често чувам някакво застъргване и ме е страх да не текне маслото. Изобщо има ли такива кори които могат да се сложат от долу за защита ?
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ceci_rohe написа:Много се извинявам на колегата че ще му ползвам темата.Интересува ме кората от дизелова четворка може ли да стане на бензинова четворка защото си намерих кора но е от дизел.И цената да ли си заслужава-150лв
мерси предварително
Ето и малко снимки на кората
[url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/304/75988_615.JPG]
Момчета понеже си изпатих малко с тези кори и картери за 2 години съм сменил 2броя от комплекта картер и кора ,а сега има едно добро предложение
Желязна кора за вграждане от Vw,Seat,shkoda
пари4ките съм и много но се пак за желязо и то много здраво даже имам и отдзиви че били много добри ,а аз сега си събирам парички за такава
за голф 4 стават от октавиа(май) и от Леон със сигурност
в юнитрейд тази желязна придобифка е малко под 600лв целия комплект за монтажа и в сеат е горе долу толкова ....за шкода незнам .И така кой кадето има намаление да поръчва ,аз точно това смятам да направа щото равносметката ми за тези 2 години е над 700 вече (без маслото с него поне още 200лв)и ако знаех тогава ........... Еххх да знаех
дописане и успех .
Желязна кора за вграждане от Vw,Seat,shkoda
пари4ките съм и много но се пак за желязо и то много здраво даже имам и отдзиви че били много добри ,а аз сега си събирам парички за такава
за голф 4 стават от октавиа(май) и от Леон със сигурност
в юнитрейд тази желязна придобифка е малко под 600лв целия комплект за монтажа и в сеат е горе долу толкова ....за шкода незнам .И така кой кадето има намаление да поръчва ,аз точно това смятам да направа щото равносметката ми за тези 2 години е над 700 вече (без маслото с него поне още 200лв)и ако знаех тогава ........... Еххх да знаех

дописане и успех .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”