Кажете къде могат да ми изработят тампони, които да си сложа над пружините, за да я дигна с 2 см? Или какво друго може да се провери?
Tihon написа:Ситуацията е следната: колата е увиснала с 2 см отзад в сравнение с данни от каталог. Така си пристигна от Германия преди 2 години / а може и повече да е било, тогава само обърнах внимание, не съм я мерил/ Миналата година спуках амортисьор и смених всичко накуп -амортисьори /"Монро" сревиз "Полмо"/, пружини /пак там - някакви шведски завъртяно име/, тампони заден мост. Тогава я премериха и казаха че отпред /SACHS/ е наред, но отзад е с 2 см по ниска. Не че е нестабилна на завоите, но понякога си я товаря без жал, пък и не ме кефи като я погледна. Моделът е '90г Madison. Гледал съм документите преди митницата - от 91 до 97 е карана от немски хирург, от 97 до 2001 от бълдъзата му / "който има бълдъза...."/ след това е катастрофирала и е седяла близо година в автокъща и след това съм аз. Няма логика нито жената, нито докторът да са товарили окачването чак толкова, че да се скапе. Двигателят е запазен за км-те си.
Кажете къде могат да ми изработят тампони, които да си сложа над пружините, за да я дигна с 2 см? Или какво друго може да се провери?
musura написа:има и едни тампони, които се поставят на пружините - слагаш такива и си готов с височината.
pi написа:musura написа:има и едни тампони, които се поставят на пружините - слагаш такива и си готов с височината.
колегата е прав но се наричат подложки, отиваш на симеон където има много магазини / или където продават авточасти / и искаш подложки за задни пружини, те са едни каучукови и има два размера, зависи колко ти е провиснала задницата, съвет от мен вземи по големия размер, всички таксита който са на метан карат с такива, понеже бутилките тежат към 60 кг. ако те интересува повече питай някой бакши. пък и цената е евтина за 20лв. си взимаш подложките още толкова за труд и си готов да бръмчиш с новата вирната задница
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 30 госта