"режещ" метален звук под колата в движение

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
efass89
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: BWC
Контакти:

"режещ" метален звук под колата в движение

Мнениеот efass89 » Пон 16 авг 2010 0:52

Колеги умолявам ви за помощ!!!
Търсих в търсачката но нищо не намерих за това реших да си споделя проблема тук. Ако не му е мястото тук ше помоля моделизаторите да я преместят.

Значи когато карам наклон на горе и натисна рязко гаста колата започва да вади тоя особенно дразнящ звук и правило ми е впечетление че мощноста при набиране на колата в тоя момент е значителна слаба. А когато подам гаста по по-леко звука го няма но мошноста пак е слаба!!! Когато на място го форсирам всичко е точно няма звук никаде!? Проблема ми е там че винаги не е така по някога няма звук никъде натискам си гаста колата просто набира като италянско чудовище!
Попитах един приятел за неговата кола дали е така той ми обясни че е абсолютно същата. Питам аз един пишман майстор от нашия град "от какво може да е проблема" той ми каза че е от аванса на колата! Е хубаво как ше се оправи това нещо той ми каза че си няма идеа човекааа!!! :banghead:
Някой има ли си на представа как може да се оправи тоя проблем и къде? Става въпрос за Кърджалийския район щото ми е най-близо!!!
Колата ми е Голф 3 АБЕ мотор 1.8 Моно 94 набор и да допълня че съм само на бензин!
Колата на приятеля ми е Сеат Толедо също 1.8 моно 94 набор но с газ!

Благодаря ви предварително :bowdown

Потребителски аватар
efass89
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: BWC
Контакти:

Re: "режещ" метален звук под колата в движение

Мнениеот efass89 » Пон 16 авг 2010 9:10

:screwy :banghead:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: "режещ" метален звук под колата в движение

Мнениеот vaskoto1 » Пон 16 авг 2010 9:11

vaskoto1 написа:също така.
когато някаква тема с някакъв въпрос от техническо естество е пусната-то тя е видяна! няма как да е пропусната!
тъй като това не е тема за "продавам джанти" и случайно клиента да се изпусне и да иде другаде, НЯМА НУЖДА ОТ ПОВДИГАНЕ!!!
коментарии от сорта:
хайде, колеги, никой ли не знае?
е айде де?
някой?
и всички производни, използвани за повдигане на техническа тема-ще довеждат до незабавното й заключване!

:!:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”