спирачка и обороти-Проблем или не
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
спирачка и обороти-Проблем или не
Та значи днеска установих, че при натискане на педала на спирачката и по-точно при неговото рязко отпускане оборотите за момент се покачват.Преди не мисля, че го правеше,та затова искам да знам това нормално ли е 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Проблем или не
ако кажеш и за каква кола е...иначе при мене и на 1-ката(карб) и на 2-ката(карб) и на 3-ката(моно),на хондата(спринцовка),на астрата(спринцовка) ми го правеше този номер,мисля си че е нормално защото все пак сервото на спирачките е свързано със вакумните маркучета,когато натиснеш педала се получава по-голям вакум,който до някаква степен оказва влияние върху оборотите на двигателя....
ПС:това беше заключението на майстора като го попитах за този проблем,но и не мене ще ми е интересно да разбера че понякога и мене ме дразни това
ПС:това беше заключението на майстора като го попитах за този проблем,но и не мене ще ми е интересно да разбера че понякога и мене ме дразни това

Re: спирачка и обороти-Проблем или не
пробвай да припомпваш спирачката и виж дали оборотите се менят 

- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Да, увеличават се, а колата е голф 2 1.6
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Еднопосочния клапан на маркуча от всм. колектор до сервото на спирачката е чао.
Сменяш и всичко е наред. Виж нов колко струва - старите няма гаранция че работят. Виж твоя колко изхода има (допълнителни "пишки" за вакуум) - ако този който намериш е с повече спокойно можеш да ги запушиш.
http://www.germansupply.com/home/customer/product.php?productid=16638

Сменяш и всичко е наред. Виж нов колко струва - старите няма гаранция че работят. Виж твоя колко изхода има (допълнителни "пишки" за вакуум) - ако този който намериш е с повече спокойно можеш да ги запушиш.
http://www.germansupply.com/home/customer/product.php?productid=16638

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”