Здравейте колеги!
имам следния проблем,от щангичката,която свързва скоростния лост със скоростите,тампончето постоянно изкача и от там не мога да включвам скоростите,можете ли да ми дадете съвет от къде във Варна мога да купя такова тампонче и дали изобщо трябва да е такова,защото това излиза постоянно!Колата е VW Голф 4 1.6 AKL '99
Благодаря предварително!
тампонче-щангичка-скорости-голф 4
Re: тампонче-щангичка-скорости-голф 4
и аз търся обаче целия ремонтен комплект със всичките му тапички и белите и безцветните, ама не им знам каталожния номер??
kyossev написа::lock:
Колега, ще споделиш ли как разреши проблема?
- kyossev
- Автомобил:
- Двигател:
Да,извинявайте,отивате в най-близкия магазин за части и си купувате цялата щангичка,поради причината,че само тампоните не се продават,а върви цялото като едно! Цената на която аз я взех е 18лв. Просто сменяте старата с новата,но ви трябват по-големи клещи,нещо като чешмеджийски ключ,за да може да вкарате по-лесно новата щангичка. Тя е на ябълка и от двата края,както мисля,че се забелязва на картинката
Това е!

Другия вариант е рем. комплект за Голф 2 с номер 191 798 211 A (http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3126584-THE-MK2-gear-shift-linkage-repair-guide). Там има 2 точно такива втулки.
Имах същия проблем преди 2 години и така го реших.
Имах същия проблем преди 2 години и така го реших.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”