плафони на голф 4
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
плафони на голф 4
Колеги искам да ви попитам как се стига до бутоните на вратите, които са за плафона, щото откакто съм я купил не свети плафона при отворени врати, а вчера случайно ударих вратата малко по - силно и като отворих всички плафони светнаха. Възможно ли е да е клеясал тоя бутон и как да го оправя? Поздрави!
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: плафони на голф 4
Напълно е възможно някъде да имаш лоша връзка. Според мен, щом не светва при никоя отворена врата, трябва да търсиш проблем в самия плафон или някъде по купето. Не знам точно как вървят жиците му, но мисля, че първо трябва да извадиш плафонът, който е в предната част и осветява шофьорската седалка. Предполагам, другите са свързани след него по веригата. Изкарай го и виж да не му е откачено нещо.
Другата възможност е всички копчета да са ти толкова мръсни, че да не сработват при отваряне, но след като не светва при отворено нищо, а имаш врати, багажник и преден капак, този вариатн се отхвърля.
Третото нещо, коет оми идва на акъла, но също вероятността е малка - ако имаш бушонче за плафона и то да прави лоша връзка.
А те светят ли като ги пуснеш от копчето?
Другата възможност е всички копчета да са ти толкова мръсни, че да не сработват при отваряне, но след като не светва при отворено нищо, а имаш врати, багажник и преден капак, този вариатн се отхвърля.
Третото нещо, коет оми идва на акъла, но също вероятността е малка - ако имаш бушонче за плафона и то да прави лоша връзка.
А те светят ли като ги пуснеш от копчето?
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж с търсачката темите за "микроключета" .!
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
gomez написа:Виж с търсачката темите за "микроключета" .!
Благодаря!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”