Спряха чистачките и парното едновременно.
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спряха чистачките и парното едновременно.
Та колеги това е проблема спряха изведньж и двете неща,чистачките не работят предните, не се чува помпичката за водата даже.И както споменах и вентилатора на парното не се чуват степените хич.Интересното е че се оправиха изведньж вчера,бачкаха полвин час днеска качам се сутринта пак не бачкат.Бушоните прегледах и са наред.Някои ако се е сбльсквал с подобно нещо да сподели ще сьм му благодарен.Странна работа ми се вижда,един пьт ще работи друг не
.Иначе вчера като се оправи проблема както споменах,всичко си работи чистачките,бавни бьрзи както трябва да е,вентилатора на парното си издува всички те степени до четири, и днеска няма никои пак.И сега само ми остава да се моля да не завали.Опссс за голф -3 става вьпрос 1.8 бензин
забравих да спомена и копчето за нагревателите на задното стькло и то не свети, сьответно и то не бачка.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: Спряха чистачките и парното едновременно.
Ще трябва да си намериш схемичка на инсталацията и да видиш кой възел (предпазител , жица , куплунг , реле и т.н. ) е общ за тези неща , може да излезе и нещо просто
.
.- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
И според мен е някое реле, но пак прегледай добре бушоните, щото проблемът най - вероятно идва от там! 
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А тези релета, над бушоните ли се намират, едни квадратни черни такива с номера.Защото ги вадих тях и едното му е покафенял единия крак,но нищо фрапиращо.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
slavi ivanov slavov написа:А тези релета, над бушоните ли се намират, едни квадратни черни такива с номера.Защото ги вадих тях и едното му е покафенял единия крак,но нищо фрапиращо.
Еми виж за какво е това реле, мисля че точно там се намират. Може би пък е точно в това проблема - слаба спойка или.... знам ли... Дано съм ти бил полезен. Поздрави!
- Pachko
- Автомобил:
- Двигател:
колега и аз имам същия проблем при мен е от релето малко като го размърдам и всичко е ОК погледни да не е и при теб същото нещо намира се при бушоните най отгоре посредата (поне при мен е там)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”