Проблем с мигачите.Голф 4
Проблем с мигачите.Голф 4
Здравейте,колеги.От скоро мигатчите ми започнаха да не мигат,а да светят постоянно,независимо дали подам ляв,десен мигач или съм на аварийни.Понякога мигат няколко пъти и пак същата работа.Колата ми е Голф 4 1.9ТДИ,110к.с. 1999 година.Искам да попитам мигачите от бордовия компютър ли се регулират или са с реле и ако са със реле къде се намира то и кой номер е,за да мога да го сменя.Ако някой може да помогне,ще му бъда много благодарен 

Re: Проблем с мигачите.Голф 4
Релето ти е копчето на аварийните, преди няколко месеца сменях, някъде към 30 лева беше всичко 

На мен ми прави проблем не само на аварийни,а и когато пусна и ляв или десен мигач.Същото ли е?От морга ли купи копчето с релето или чисто ново?Може ли да стане само с почистване на релето? 

- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
BPFC написа:На мен ми прави проблем не само на аварийни,а и когато пусна и ляв или десен мигач.Същото ли е?От морга ли купи копчето с релето или чисто ново?Може ли да стане само с почистване на релето?
Това реле управлява всички режими . Не се занимавай с морги при тази цена за ново,а и в моргата няма да е по-читаво от твойто!
-
- Автомобил:
- Двигател:
soxy__ написа:Релето ти е копчето на аварийните, преди няколко месеца сменях, някъде към 30 лева беше всичко

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”