ебати заглавието праснах. Лошото е, че не се майтапя, капе ми в краката т.е. над педалите и не разбирам от къде идва теча. Не е от уплътнението на предния прозорец, не виждам и от към дупката, където влиза антената в купето да е или пак там някъде. Има ли някакво място, където голфовете си дефектират по принцип, предварително благодаря за отговорите!!! mod edit: golfer
Виж дали не са запушени отворите за отичане които са от двата края под кората на чистачките до самите калници. Там ако не се почиства от време на време се струпват листа и мизерия която не позволява на водата да се отича и особено при по-проливни дъждове се пълни и протича от някоя от дупките през които минават жила и особено антената и капе около краката на шофьора.
Ми да ти кажа аз имах такъв случай и се оказа радиаторчето на парното. Беше се пробило. Така че следи си охладителната течност. А иначе май имаше и вариант да се запушват с листа и боклуци отворите за отичане на водата под предното стъкло. Също е възможен вариант. Успех
Проблема ми е решен под капака при моторчето за чистачки само мен ме нямаше, листа, клони, кал и водата не е могла да изтича. Смятам темата за приключена...заключ.