Голф 4 1.8т 150кс странен проблем
- MITKOGOLF
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател: ABF-TURBO
Голф 4 1.8т 150кс странен проблем
Здравейте колеги става въпрос за следдния проблем при пълен резервоар с гориво колата си варви перфектно смисал на12345 скорост до 220км като всички скорости се изцеждат почти до прекъсвач колата върви идеално обаче щом стрелката на горивото стигне до половин резервар на 345 скорост вдиапазон между 4000-5600оборота започва едно прекъсване-предърпване все едно не и достига бензина на скоро ми сменяха бензиновата помпа казаха ми че е някаква италянска и неставала за монтаж на газовауредба за в бъдеще възможно ли да е от помпата може ли е някои да ми каже как се свалят маркучите от тази помпа с някакви страни накраиници са искам да искарам помпата за да проверя да няма някакви буклуци в резервоара
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 1.8т 150кс странен проблем
Как можа да го напишеш в едно изречение без точки и запетаи 
- MITKOGOLF
от бързане колега,впрочем ето и една снимка на скобите на маркучите,как се свалят???

-
din_dan_80
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
както са ти маркучите там кадето се свързват кам помпата са на чопчета натискаш ги силно (чопчетата) и дърпаш на горе.
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
а това за помпата и газовата пък от къде ти го измислиха?
странно наистина за помпата и газовата,като помпата има две положения работи/неработи.Много от газаджиите не слагат реленце да прекъсва помпата,когато колата е на газ,под предтекст едва ли не,че ще клеяса,не знам как се клеясва в бензин????!!!!А ако караш 95 процента от времето на газ,защо трябва да ти работи бензиновата помпа?? - тъпо е нали.Но малко се отклонихме от темата... за колегата с проблема:колега и да свалиш и да видиш дали има или няма боклуци няма да разбереш дали проблема ти се крие в горивото,това се прави по следния начин: закачаш паралелно на входящия бензин един манометър и гледаш налягането,ама не само на ниски обороти,гледаш го основно когато се проявява проблема,който в случая при теб е прекъсване.Ако стрелката е стабилно закована около 3 бара не ти е проблема в горивото.Направи проверката и сподели резултата.Успех
ПС: мина ли компютърна диагностика?
ПС: мина ли компютърна диагностика?
- MITKOGOLF
Благодаря за претположенията колеги,страно с пълен резервоар няма никакви проблеми освен това колата се кара само със сто октанов бензин, първо ще искарам помпата да проверя за буклуци слет това ще видим.Двигателя го закачихме на компютър няма никакви грешки.
- MITKOGOLF
Колеги има ли монометър които мога да го вкарам временно в копето и да му наблюдавам данните по време на движение даите предложения.
- hosetovw
- Автомобил: VW MK5 GTI DSG
- Двигател: 2.0 TFSI BWA
- Контакти:
MITKOGOLF написа:Колеги има ли монометър които мога да го вкарам временно в копето и да му наблюдавам данните по време на движение даите предложения.
Би трябвало да има ...
Нещо от рода на boostmeter предполагам, че трябва да е. Ти какво ще мериш ??? Налягането на бензина ли ???
- MITKOGOLF
Да колега ще меря налягането на бензина.
- hosetovw
- Контакти:
По-добре направи замерването на място, а не по време на движение на колата !!! Резултата ще е един и същ, а като си караш колата ще внимаваш в пътя, а не в показанията на манометъра
Защо смяташ, че й е малко бенза ???
Според мен може да й идва даже в повече, а да не й стига въздуха ...
Провери с търсачката една тема, в която четох точно такова набиване на муцуната при тези обороти, които си посочил и до колкото си спомням бе нещо свързано с турбината, ако не се лъжа
Защо смяташ, че й е малко бенза ???
Според мен може да й идва даже в повече, а да не й стига въздуха ...
Провери с търсачката една тема, в която четох точно такова набиване на муцуната при тези обороти, които си посочил и до колкото си спомням бе нещо свързано с турбината, ако не се лъжа
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
след като не си много запознат да ти кажа че като не разбираш ама изобщо недеи да даваш ама никакви мнения и да обаркваш колегата и да го подвеждаш
. и това че нямало да има разлика като е на място и в движение да не съм го чул повече . както и да пробва и да форсира колата на място никога неможе да я натовари толкова колкото като е примерно на 4 или 5 със 160 км. и никога сместа няма да обеднее ( ще показва около 2.8 - 3 бара ) но когато си в движение със 160 км и настъпиш газта налягането пада със 0,5 бара . казвам го от опит и не е нужно да го доказвам, всеки го знае 
. и това че нямало да има разлика като е на място и в движение да не съм го чул повече . както и да пробва и да форсира колата на място никога неможе да я натовари толкова колкото като е примерно на 4 или 5 със 160 км. и никога сместа няма да обеднее ( ще показва около 2.8 - 3 бара ) но когато си в движение със 160 км и настъпиш газта налягането пада със 0,5 бара . казвам го от опит и не е нужно да го доказвам, всеки го знае 
последния пост на колегата е напълно правилен,моля който само чете по много да не изразява такова пряко мнение,само ще обърка още повече колегата с проблема.Колега от софия ли си?ако да - обади ми се,ще ти помогна.
- hosetovw
- Контакти:
mirogti1983 написа:след като не си много запознат да ти кажа че като не разбираш ама изобщо недеи да даваш ама никакви мнения и да обаркваш колегата и да го подвеждаш![]()
![]()
Чудесно !!!
Научих и аз нещо което не знаех за бензиновата ми помпа, брагодаря ти.
А относно това дали ще давам мнение или не, пич ... спри се, не си ти човека който ще ми дава наклон на оная работа ...
п.п. Извинявам се на колегата пуснал темата, че съм го объркал, пич исках да ти помогна.

Все пак ще следя да видя какво е излязло.
- MITKOGOLF
Колега от Повдив съм така че ще търся някакво решение по вапроса прес уекенда,ако има някакъв резултат ще пиша.Ще гледам да си начеря от някаде манометър за налягането на бензина ако не ще си купя такъв ако някои работи с някаква марка и е доволен нека сподели.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”