Водата нормално ли е да се стича по стъклото и оттам по вътрешността на вратата...или просто уплътнението ми е сложено "майсторски"?
Малоумен въпрос, но карам съвсем отскоро.
Въпрос за прозорците...не е спешно, докато не стане септ.:)
Мисля че имаше такава тема някога. И на мене ми текат уплътненията на вратите на Голф2. Проблема е че уплътненията са вече на 19 години и са се втвърдили и деформирали и от това се получава пролука между гумата и стъклото. Оттам водата влиза във вътрешността на вратата, подлизва по вътрешната ламарина и мокри кората, освен ако няма найлон под тапицерията; останалото се оттича през дупки на дъното на вратата. Аз съм залепил (временно?) нов найлон и сега не ми мокри килима на колата. Така и не съм проверил колко струват нови уплътнения. Ако някой знае цени нека пише ЛС плс.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:42, променено общо 1 път.
jazzmen имам проблеми със централното (купено от Илиенци) , но за зимата по-скоро да не можеш да отвориш вратата от външната страна - влиза сняг/лед между дръжката на вратата и палеца за отваряне и не може да се стисне достатъчно за да се отвори вратата. За от вътрешната страна няма проблеми - дерзай смело с гаджетата
Е може да си намажеш уплътненията на вратите с глицерин/технически вазелин когато сняг запръска, и да си купиш едни малки шишенца (май са пълни със спирт - има ги по бензиностанциите) със специален накрайник за пръскане вътре в ключалките, защото съм имал случаи да не мога да си вкарам ключа в ключалката.

Е може да си намажеш уплътненията на вратите с глицерин/технически вазелин когато сняг запръска, и да си купиш едни малки шишенца (май са пълни със спирт - има ги по бензиностанциите) със специален накрайник за пръскане вътре в ключалките, защото съм имал случаи да не мога да си вкарам ключа в ключалката.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”