Проблем с алармата
-
kras17
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с алармата
Здравейте, колеги преди 2 дена ми сложиха аларма ... проблемат е там че заклучвам колата с алармата след това я отклучвам пак с алармата паля и алармата почва да пищи но не се задеиства алармата а само серената ... някои може ли да ми помогне по вапроса .. 
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с алармата
kras17 написа:Здравейте, колеги преди 2 дена ми сложиха аларма ... проблемат е там че заклучвам колата с алармата след това я отклучвам пак с алармата паля и алармата почва да пищи но не се задеиства алармата а само серената ... някои може ли да ми помогне по вапроса ..
За да ти се задейства,значи черпи +,минуса е директен,по този път следва че ако само алармата ти е включена към сирената,то алармата задейства сирената.Ако не мига с мигачите,да дава сигнал,съответно и диода,то значи че платката на алармата има проблем,от там ти е ясно.Ако имаш гаранция на алармата е добре,ако не,честито

- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега да не би да имаш предвид 4е се задейства бибитката на колата (клаксона)? ако е така тва е фабричната аларма.... а за да не се задейства фабричната трябва да отключиш с ключа или с дистанционното на колата.... и бегом към алармаджийте да си оправят грешката... а каква е колата?
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какъв модел ти е алармата и къде е монтирана....!
-
kras17
- Автомобил:
- Двигател:
задейства се само сирената на алармата и като я откча и след 30 мин я закача сичко е наред докато не заклу4а колата за по далго време 1,2 часа и след тва я отклиъча и запала и пова да пищи колата е голф 3
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
kras17 написа:задейства се само сирената на алармата и като я откча и след 30 мин я закача сичко е наред докато не заклу4а колата за по далго време 1,2 часа и след тва я отклиъча и запала и пова да пищи колата е голф 3
На ли ти казах,ако е гаранциона отивай при майсторите които са тия монтирали

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Колега абсурдно е да пищи на запалена кола.Гадните аларми имат два плюса(в повечето случаи)постоянен и от контактен ключ.Струва ми се втория са ти го спестили,затова се присеща да зяе на запален двигател.
- enigma79
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:Колега абсурдно е да пищи на запалена кола.Гадните аларми имат два плюса(в повечето случаи)постоянен и от контактен ключ.Струва ми се втория са ти го спестили,затова се присеща да зяе на запален двигател.
Едва ли,това си е един вид опция,ако искаш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”