Мишка в колата
-
cecixxl
- Автомобил: VW Golf 3 Skoda Octavia
- Двигател: AGG BXE
Мишка в колата
Колеги имам голям проблем,вдигам днес капака на голфа и една мишка се шмугна под пластмасовите кори под чистачките.Така до тук добре махам едната половина при ЕКУ-то и мишока зад кутията на поленовия филтър.Обаче се шмугна някъде и се чуха шумове все едно се провира някъде,та въпроса ми е може ли да влезне при таблото или се е отправил при оттичаштите канали към калника.Голфа е 3ка.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мишка в колата
cecixxl написа:...та въпроса ми е може ли да влезне при таблото или се е отправил при оттичаштите канали към калника.Голфа е 3ка.
На този въпрос само Господ може да ти отговори!

- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Докарай един котарак близо до колата, и ще ти оправи работата ако мишока е в колата някъде ще го извади веднага!
Иначе с мишка шега небива правят голями магарии прояждат седалки кабели, особенно ако имаш някъде по колата разсипани солети, кафе, бисквити, трохи хляб!
Нещо е подушила за да влезе в колата!
Иначе с мишка шега небива правят голями магарии прояждат седалки кабели, особенно ако имаш някъде по колата разсипани солети, кафе, бисквити, трохи хляб!
Нещо е подушила за да влезе в колата!
Трябвало е да пуснеш вентилатора веднага.Сега ще ти трябва котка
А сериозно-провери да не е вътре ,защото може да нанесе сериозни щети.
А сериозно-провери да не е вътре ,защото може да нанесе сериозни щети.
-
cecixxl
нали има някви като кучегон уредчета спецялно за плъхове ако,някой има инфо да казва.Шубе ме е и за цигари да отида с колата ебаси 
-
cecixxl
Колеги туко що изкарах котарака ми и го пуснах по следите на злосторника,но котарака най невъзмутимо си легна на пасажерската седалка.Сега ще седи затворен на пост извесно време.Се си мисля,че мишока е избягал през отводнителния канал,но знам ли.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
сега вече си имаш не само мишка в колата, а и котка 
на твое място бих огледал добре под всичките кори и тн. има голяма вероятност да си е направила гнездо в колата
на твое място бих огледал добре под всичките кори и тн. има голяма вероятност да си е направила гнездо в колата
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Тези мишки са голяма напаст. На мен са ми изгризали меката облицовка на кората под двигателя. По-лошо е обаче ако схрускат някой кабел. 

- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
cecixxl написа:Колеги туко що изкарах котарака ми и го пуснах по следите на злосторника,но котарака най невъзмутимо си легна на пасажерската седалка.Сега ще седи затворен на пост извесно време.Се си мисля,че мишока е избягал през отводнителния канал,но знам ли.
Всяка котка има инстинкт на ловец, още на 3 метра от колата ако разбира се мишката е в колата обонянието им е стотици пъти по силно от човешкото, ще наостри уши и ще почне да души и ще го намери за отрицателно време! правил съм тоя номер само, че мишката се беше скрила в една готварска печка!
Подръж котарака на пост 1 - 2 часа и ако няма интерес от негова страна значи нямаш мишка!
-
cecixxl
Ще послушам колегата moreg http://cecixxl.snimka.bg/automobiles/tu ... 4.20541870
в 90% от случаите мишока влиза да ражда в колата... и в 90% от случаите на кола която се кара, там си умира с мушморочетата... и смърди! разглабяш, почистваш, пръскаш няква гад за добра миризма и 

-
cecixxl
http://cecixxl.snimka.bg/automobiles/tu ... 4.20542138 дойде на помощт и съседския котарак,но никъкъв интерес към колата.Дано да е излязла през отводнителите.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Запали малко сяра на една тенекя (да не запалиш и колата
) , затвори за час-два и мишока ще намери от къде да излезе . После проветри добре .
) , затвори за час-два и мишока ще намери от къде да излезе . После проветри добре .Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”