Днеска отивам да си запаля гофретата / Голф 3 ГТИ 2.0 115к.с/ и гледам че ми няма предната емблема. Псувам майка им ....и като отворих капака онемях. Дебитомера с капака на филтъра, газовата плочка и стъпковото моторче ги няма. (Да има изсъхнат ония работи дано на гадните тараши...). Отворили са капака през дупката на емблемата.
Най-кофтито е, че в ауто + ми казват за степмоторчето: "..ми има 2 модела моторчета за тоя голф, едното на ВДО другото на Бош и са различни и не са със същите характеристики. Донеси старото да не стане грешка".
Как по дяволите да донеса старото. Нови двете нещица са почти колкото голфа и съм се видял в чудо. Гледах по моргите има някакви моторчета за по 50-тина лева ама никой не знае за тоя голф дали става. Дебитомери има за по 100-тина лева така, че не е толкова страшно, ама не знам какъв точно модел ми е моторчето.
Някой може ли да каже какъв модел е това моторче и на коя фирма е, някой фабричен номер...? Има ли наистина голфове с тоя двигател да са заводски направени да работят с различни стъпкови моторчета. Не знам дали не са свалили и още нещо покрай това моторче. Ако някои има снимки..., че не помня в детайли как беше навързано всичко. Мерси предварително.