Има ли нещо вярно или да си взимам и аз

huligana90 написа:Мислех да си взимам golf 4/1.6/101 hp но само като чета из форумите какви работи се пишат за скоростите, че се чупят, че била тежка, масло горила и какво ли още не.. вече зех да се чудя а мой приятел ми разправят, че са много здрави коли.
Има ли нещо вярно или да си взимам и аз![]()

luxus написа:Колега карам същата кола почти 4 години и като виждам твоята какъв разход ти дава си мисля че или моята е с повреда или ти караш изключително икономично!
houzeboy написа:luxus написа:Колега карам същата кола почти 4 години и като виждам твоята какъв разход ти дава си мисля че или моята е с повреда или ти караш изключително икономично!
Ами това са ми данните колега.
Последно преди 15-20дена, София-Варна с 3ма човека и средна скорост 90-100км/ч, между магистралите, разхода по борд компа беше 5.9/100км.
Като до Ябланица съм бил със 100-120, после след Шумен на другата магистрала пак така + изгъзици чат-пат до към 170![]()
А когато съм сам и си ходя до село да се разходя съм на 5,3-5,5/100км с 90-100км/ч
Градското ми е предимно на вечерно-нощно каране, разбира се карам и през деня =)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта