каде да ходя да го оправят тва че ми писна на муру....
и е некво спешно, предполагам се сещате...
машинката за ел джама МЕЛИ и не ще да ми се дигне джама...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я малко
. Иначе на ул. "Цветна градина" има един, дето на мен за 40 лева /това е положението/ ми го отремонтира и съм доволен, работи си. Намира се точно тук

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
За търсачката е много вярно - четеш внимателно - печелиш обезателно. Има как се сваля кората, после механизма, после вързваш с тел шестограмчето на жилото към шейната /ако случая е същия като моя/ и събираш нещата по обратен ред. Работата отнема час и половина ако ти е за първи път и внимаваш и се стараеш да не строшиш нещо.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
kokovanev написа:За търсачката е много вярно - четеш внимателно - печелиш обезателно. Има как се сваля кората, после механизма, после вързваш с тел шестограмчето на жилото към шейната /ако случая е същия като моя/ и събираш нещата по обратен ред. Работата отнема час и половина ако ти е за първи път и внимаваш и се стараеш да не строшиш нещо.
Кофтито в този случай е че трябва да се отвори самата машинка и да се почисти ако жилото е стъргало по пластмасата.
При мен също се беше счупила една пластинка която крепи пластмасата в единия край на релсата та се наложи да я закрепя с "инжинерно влакно" ( тел

Кофти беше че жилото се беше отпуснало в и при въртенето на ръчката пластамасовата макара беше направо остъргана.
Та след подобаващо смазване и почистване в момента този джамец се движи най-добре от всички

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”