машинката за ел джама МЕЛИ и не ще да ми се дигне джама...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

машинката за ел джама МЕЛИ и не ще да ми се дигне джама...

Мнениеот vwtuner » Пон 12 юни 2006 0:02

каде да ходя да го оправят тва че ми писна на муру....
и е некво спешно, предполагам се сещате...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 12 юни 2006 8:46

Я малко :търсачкаа . Иначе на ул. "Цветна градина" има един, дето на мен за 40 лева /това е положението/ ми го отремонтира и съм доволен, работи си. Намира се точно тук

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 14 юни 2006 7:26

За търсачката е много вярно - четеш внимателно - печелиш обезателно. Има как се сваля кората, после механизма, после вързваш с тел шестограмчето на жилото към шейната /ако случая е същия като моя/ и събираш нещата по обратен ред. Работата отнема час и половина ако ти е за първи път и внимаваш и се стараеш да не строшиш нещо.

Потребителски аватар
genchovw
Автомобил: Golf 4 Variant
Двигател: AGR

Мнениеот genchovw » Чет 22 юни 2006 22:44

100% жило на машинката,скъсало се е и се разплита долу на макарата,това е едно от слабити места на голфа,Един приятел си го смени сам с жило от спирачки на колело :wink:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 22 юни 2006 23:36

kokovanev написа:За търсачката е много вярно - четеш внимателно - печелиш обезателно. Има как се сваля кората, после механизма, после вързваш с тел шестограмчето на жилото към шейната /ако случая е същия като моя/ и събираш нещата по обратен ред. Работата отнема час и половина ако ти е за първи път и внимаваш и се стараеш да не строшиш нещо.

Кофтито в този случай е че трябва да се отвори самата машинка и да се почисти ако жилото е стъргало по пластмасата.
При мен също се беше счупила една пластинка която крепи пластмасата в единия край на релсата та се наложи да я закрепя с "инжинерно влакно" ( тел :) ).
Кофти беше че жилото се беше отпуснало в и при въртенето на ръчката пластамасовата макара беше направо остъргана.
Та след подобаващо смазване и почистване в момента този джамец се движи най-добре от всички :).

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”