Дали е проблема с скоростите?
Дали е проблема с скоростите?
Здравейте колеги!Както всеки път получавам помощ от вас и този път се надявам да прекрачим проблема заедно.Колата е Golf 3-1.8/90/-Абс-мотора.Проблема ми прави когато съм спял на горан наклон и тръгвам с 1-предавка и щтом се опитвам да сложа на втора нещо издава странен звук скороста и влиза някак си по неразбран начин,може дасе каже по лесно но издава звук като чели съединителя нее натиснат до краи.И искам да отбележа това не всеки път го прави а много рядко но почти на едно и също место,в горен наклон,благодаря ви от сега.
- ivanbl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дали е проблема с скоростите?
на колко оборота превключваш скоростите?
Обороти несъм погледнал но все пак с първа тръгвам и веднага сменям на втора,тогава е проблема.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
има си кутията синхронизатор, проблемът може и от теб да е
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Ayco1 написа:Обороти несъм погледнал но все пак с първа тръгвам и веднага сменям на втора,тогава е проблема.
Я пробвай на този "наклон" да тръгнеш с първа да караш до 4000об(примерно)просто да е на по-високи обороти, и тогава да сложиш втора.
Ако е синхронизатор би трябвало да го прави не само в наклон, а постоянно

Проблема неможе да бъде от моя страна,защото при мен го направи някъде 3,4-пъти.От начало и аз помислих че аз нещо правя нередно,не натискам съединителя до краи. Но се уверих 99%преди ден защото дадох колата да го кара друг ,и тои на същото място неможа да разбере какво стана,пак направи номера но аз си замълчах и приятеля помисли чеее все едно тои греши.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”