Винаги по-новото е по-хубаво. По правило по-старата кола е по-здраво направена, но на тия години тя тая здравина я няма. Няма смисъл да ходиш до чужбина да си купуваш тройка - те повечето вече са в БГ

. Но и за тия пари няма да намериш нищо - отвори mobile.de ще ведиш, че цените са горе-долу като тук, те затова внасят от Италия

А при немските има друга слабост - там много ръсят сол зимата и вероятността отдолу да е изгнила е голяма.
Относно мотора - моео златно правило - продукт на ФВ - от 1.8 нагоре. Естествено - мотор според желанията, но по-малките са по-паянтови. Специално за 1.6 четворка съм чувал, че много фърля скорости (само от форума). Н оот друга страна моето Г3 ГТИ ги фърли миналия месец, щото в Италия ги чупили и ги залепили със силикон

Мислта ми е - над 10 годишна убаа кола много трундо се намира. Но да се разкараш до Германия за тройка според мен не си заслужава. То ресурсът от автомобили предполагам е почти изчерпан.
Съвет - приготви 3000 евра и си земи някоя свястна четворка. Че тройката е по-здрава сигурно е вярно, но тя кат е лашкана по пътищата 5 години повече тая здравина е останала в изминатите километри. А и всички знаем - една кола възрастта най я мори - няма 15 годишна кола, която да е по-запазена от 10 годишна (говоря за като цял позени екземпляри - битите не ги включвам).
Сега хвърлих едно око в mobile.de. Тройки за по 1000 евра свестни, четворките - под 2500 май не си заслужава. Общо взето парите са като тук. Една кола тук може да струва примерно 1500 лв отгоре, но ти като си сметшен покупката, превоза, хотелите и пр май нямаш сметка да се разкарваш до ГР.
Иначе 4-ката е по-добре пъти

3 просто вече е много старо. Те първите четворки са вече на 12 години.