стартер след ремонт -забива......
- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
стартер след ремонт -забива......
здравейте колеги .след смяна на втулки на стартер и нов акумулатор бош ( 63ah ) при първоначално палене сутрин , стартерът заклинва- едвам завърта . през останалата част на деня ,няма проблем. странно!? ако имате някаква идея -споделете........колата е ГОЛФ 1.6 АЕЕ
- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
И моята кола прави така сутрин, и си губи малко антифриза и сутрин работи на 3 цилиндара известно време и баща ми каза че най-вероятно е от гарнитура, влиза вода в цилиндара и при първоначлно палене докато я избута се затормозява и после докато изсъхне свеща ми прекъсва, така че ако и при теб е така е най-вероятно от гарнитура
- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
jagler написа:Той може акумулатора да ти е нов ,ама дали е зареден ако е стоял някъде на склад 1г.
от киров бош , ама знае ли човек ! не е от това , заштото след първоначално палене на мотора -веднага го гаса и пак върта- стартерът варти вече нормално .все едно при първото палене стартерът е замръзнал! много странно !? прави го от както паднаха температурите.
- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
h0nda написа:И моята кола прави така сутрин, и си губи малко антифриза и сутрин работи на 3 цилиндара известно време и баща ми каза че най-вероятно е от гарнитура, влиза вода в цилиндара и при първоначлно палене докато я избута се затормозява и после докато изсъхне свеща ми прекъсва, така че ако и при теб е така е най-вероятно от гарнитура
нивото на антифриза не мърда .....поне това и е наред

- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
- juliyan7777
- Автомобил:
- Двигател:
iceto написа:имал съм подобен проблем, но при загрял двигател - от разбита втулка на стартера ротора заклинваше, гледам, че си сменял втулките - да не е от тях
да смениха втулките и казаха ,че останалото си е наред....е наред е ,ама има нещо за което не се сещаме !стартерът си забива и това е .и то при ниски температури. при топло време няма проблем. айде сега де що е то?......

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”